Torsiesensor Serie 2300 1 Nm tot 100 Nm

Nominaal koppel: 1 Nm tot 100 Nm, bi-directioneel

Categorie:

Beschrijving

Torsiesensor Serie 2300 1 Nm tot 100 Nm

De Torsiesensor Serie 2300 maakt de toegang tot de professionele koppelmeettechniek mogelijk tot de professionele koppelmeettechniek van een onovertroffen prijs/prestatieverhouding. De 2300 serie wordt voornamelijk gebruikt in testfaciliteiten in de automobielindustrie, in de professionele testbank bouw, in Klimaatkasten (met overschrijding van het dauwpunt), in procesbewaking en medische technologie gebruikt.

Met de 2300-serie Torsiesensor kunnen koppels zowel statisch als dynamisch in real time statisch en dynamisch worden gemeten. De schacht is verkrijgbaar als rond en vierkant. Elke sensor kan individueel geconfigureerd worden,. De opties zijn, hoeksensor en de verhoging van de beschermingsklasse tot IP65.

De 2300 serie biedt ook een breed scala aan signaaluitgangen: 0-10 V, 4-20 mA, CANBus of USB. De USB-uitgang bevat een geschikte NCTE-software en maakt het zo mogelijk dat de gegevens Plug & Play in real time op een scherm. De sensor wordt geleverd als een kant-en-klare eenheid, inclusief 5 m kabel, veerspieën (ronde as) en kalibratiecertificaat.

Technische gegevens

Nominaal koppel: 1 Nm tot 100 Nm, bi-directioneel
Snelheid: ≤ 10.000 tpm
Nauwkeurigheid: ≤ ±0.5 %.
Bedrijfstemperatuur: -30 °C tot +85 °C.
Beschermingsklasse: IP50, IP65, IP65
Uitgangssignaal: 0-10 V/4-20 mA/CAN-Bus/USB
Signaaluitgang: 1.000 Hz

Bijzondere voordelen

Gemaakt in Duitsland (München, Beieren)
Uitstekende prijs/prestatie verhouding
Geen externe meetversterker nodig (Plug & Play)
Volledig contactloos meetsysteem
Levering inclusief 5 m kabel en kalibratiecertificaat

Kli hier door de datasheet van de torsiesensor NCTE serie 2300

Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Torsiesensor Serie 2300 1 Nm tot 100 Nm” te beoordelen