TP1 druksensoren

Drukomzetters voor RELATIEVE en ABSOLUTE metingen Nominale druk van 10 bar tot 700 bar Lineariteit en hysterese 0,20% TP1 standaard uitgang 2mV/V TP1A versterkte uitgang 0,5-5,5 Volt

Categorie:

Beschrijving

TP1 druksensoren

Druksensoren van de TP1-serie onderscheiden zich zich door zowel hoge betrouwbaarheid, robuustheid als lage prijs,
verkregen door het minimaliseren van de productiekosten met het gebruik van nieuwe technologieën zoals gerobotiseerde stations en een diffuus gebruik van LASER.

TP1 wordt vervaardigd in twee versies, de niet-versterkte met een standaard uitgang van 2mV/V en de versterkte met een 5V uitgang die de aansluiting op een PLC of op meer of meer geavanceerde acquisitiesystemen vergemakkelijkt.
Het gevoelige gedeelte, dat in contact komt met de druk, is volledig gemaakt van 17-4 PH corrosiebestendig roestvrij staal.

De thermische behandelingen onder hoog vacuüm waaraan roestvrij staal ondergaan, zorgen voor de juiste werking, zelfs wanneer zeer dynamische spanningen betrokken zijn. Monolithische uitvoering van meetelement, zonder enige assemblage via dichte ringen of pakkingen, garandeert een hoge stabiliteit op lange termijn, met verwaarloosbare hysterese en nul drift.

De druk wordt intern gedetecteerd door een volledige brug spanningsmeter, die zorgt voor het behoud van prestaties, zelfs in aanwezigheid van pieken. Elke drukopnemer is volledig LASER gelast en volledig in hars ingekapseld, om ongevoeligheid en een hoge graad van hermetische dichtheid.

Tijdens de productiecyclus worden de drukopnemers thermisch gecompenseerd, getest en individueel gekalibreerd met behulp van volledig geautomatiseerde stations die analyseren en registreren gegevens.

Wat is een druksensor?

Druksensoren, ook bekend als drukopnemers, druktransmitters of druktransducers maken gebruik van het piëzo-resistieve meetprincipe om druk te meten. In de praktijk worden druksensoren gebruikt om vloeistof, druk, gasstroom, snelheid, waterniveau en hoogte te meten.

Eigenschappen TP1 druksensoren

Beschermingsklasse IP67
Proceskoppeling 1/4″ GAS Vrouwelijk
Connector standaard M12

Klik HIER voor de datasheet van de druksensor TP1

Voor elke meting de juiste druksensor!

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over de TP1 sensoren

Heeft u vragen over de beste sensoroplossing voor uw applicatie? Neem dan direct contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TP1 druksensoren” te beoordelen