Wat is een wegende pompwagen ?

Een Wegende pompwagen combineert de functie van het gemakkelijk verplaatsen van pallets met het wegen van de pallets. Zodra de pallet vrij van de vloer is getild kan deze met de lading worden gewogen.

Handpompwagen

Een handpompwagen wordt met menskracht verplaatst en met de hand omhoog gekrikt. Een elektrische pompwagen zonder plateau wordt voor of achter de wagen lopend bestuurd. Een elektrisch aangedreven wagen (EPT) met plateau kan ook de persoon die hem bedient vervoeren.

Een wegende pompwagen, ook wel palletwagen genoemd, is een transportmiddel dat in het algemeen gebruikt wordt als vervoermiddel. Door uitrusting met twee vorken is het voertuig uitermate geschikt om goederen op pallets te verplaatsen. In de praktijk worden palletwagens of pompwagens gebruikt naast heftrucks. Houd tijdens het rijden altijd goed de omgeving in de gaten. Claxonneer bij onoverzichtelijke situaties en houd rekening met de beperkte bodemspeling van de palletwagen. Vermijd putten en kuilen, want het aandrijfwiel van de truck kan het contact met de vloer verliezen.

Een wegende pompwagen kopen doet u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over de wegende pompwagen

Als u meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.