06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

Tpwi “ex” 2gd pallet truck scale zone 1/21 & 2/22

ATEX 2gd pallet truck scale voor gebruik in explosiegevaarlijke zones (Zones 1 & 21 & 2 & 22) met beschermingsmodi Ex II 2G IIB T4 Gb X en Ex II 2D IIIC T197°C Db X. Structuur volledig in roestvrij staal. Beschikbaar in gehomologeerde uitvoering voor handelsdoeleinden

Category:

Product Description

Tpwi “ex” 2gd pallet truck scale in stainless steel zone 1/21 & 2/22

ATEX 2gd pallet truck scale voor gebruik in explosiegevaarlijke zones (Zones 1 & 21 & 2 & 22) met beschermingsmodi Ex II 2G IIB T4 Gb X en Ex II 2D IIIC T197°C Db X. Structuur volledig in roestvrij staal. Beschikbaar in gehomologeerde uitvoering voor handelsdoeleinden. Gefabriceerd, gekalibreerd en afgesteld in Italië door Dini Argeo, met gebruik van certified sample masses.

Waarom kiezen voor tpwi ex 2gd pallet truck scale

Palletwagen weegschaal volledig van roestvrij staal speciaal voor ATEX gevaarlijke zones (zones 1 en 21 & 2 en 22). Gemaakt met ATEX-gecertificeerde componenten. Uitgerust met 4 Dini Argeo Atex-gecertificeerde IP68 roestvrijstalen loadcellen.
Verkrijgbaar in goedgekeurde versie voor handelsgebruik. Uitneembare batterij, oplaadbaar in veilige zone, aan te sluiten en los te koppelen van het weegsysteem, zelfs in gevaarlijke zone. Autonomie van ongeveer 150 uur, of 24/7 met optionele tweede oplaadbare batterij. Weegindicator met waterdichte IP68 roestvrijstalen behuizing, eenvoudig te reinigen en bestand tegen ruwe en corrosieve omgevingen. Het grote 25 mm LCD-display maakt het gemakkelijker af te lezen, zelfs bij weinig licht. Elke pallettruck wordt getest en geleverd met kalibratiecertificaat om de aangegeven nauwkeurigheid te garanderen.

Eigenschappen tpwi ex 2gd pallet truck scale

 • Laag-profiel vorken, slechts 85 mm.
 • Vorkafmetingen 1150 x 550 x 85 mm.
 • Hefhoogte 180 mm.
 • Gewicht ca. 135 kg.
 • Draagconstructie geheel van extra dik roestvrij staal..
 • Hefpomp van roestvrij staal.
 • Antistatische geleidingswielen en laadrollen met polyurethaan coating.
 • Waterdicht membraantoetsenbord, met 17 numerieke/functionele toetsen.
 • Dini Argeo elektronica, ATEX gecertificeerd, intrinsiek veilig.
 • Standaard 110/230Vac 50Hz batterijlader met EU, UK, US en AU stekkers (oplaadtijd 8 uur).
 • Temperatuurbereik: -10° / +40° C

Dini Argeo

Dini Argeo is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van weegsystemen. Met zijn eigen mechanische, elektronische en informatiesysteem kennis, Dini Argeo creëert mechatronische oplossingen die variëren van mobiele weegsystemen commerciële schalen als voor industrieel gebruik, waaronder een breed scala van componenten, elektronische en software-oplossingen voor industriële automatisering en systemen ‘ integratie.

Met meer dan 100 jaar ervaring in de wegen, de dosering en industriële automatisering, Dini Argeo biedt de beschikbare state of the art technologie de top nauwkeurigheid in het bereik van internationale normen garanderen

Contact voor vragen over de 2gd pallet truck scale

Als u meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tpwi “ex” 2gd pallet truck scale zone 1/21 & 2/22” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart