TPWI pallet truck scale zone 1/21 & 2/22

ATEX 2gd pallet truck scale voor gebruik in explosiegevaarlijke zones (Zones 1 & 21 & 2 & 22) met beschermingsmodi Ex II 2G IIB T4 Gb X en Ex II 2D IIIC T197°C Db X. Structuur volledig in roestvrij staal. Beschikbaar in gehomologeerde uitvoering voor handelsdoeleinden

Categorie:

Beschrijving

TPWI pallet truck scale in stainless steel zone 1/21 & 2/22

ATEX 2gd pallet truck scale voor gebruik in explosiegevaarlijke zones (Zones 1 & 21 & 2 & 22) met beschermingsmodi Ex II 2G IIB T4 Gb X en Ex II 2D IIIC T197°C Db X. Structuur volledig in roestvrij staal. Beschikbaar in gehomologeerde uitvoering voor handelsdoeleinden. Gefabriceerd, gekalibreerd en afgesteld in Italië door Dini Argeo, met gebruik van certified sample masses.

Waarom kiezen voor TPWI pallet truck scale

Palletwagen weegschaal volledig van roestvrij staal speciaal voor ATEX gevaarlijke zones (zones 1 en 21 & 2 en 22). Gemaakt met ATEX-gecertificeerde componenten. Uitgerust met 4 Dini Argeo Atex-gecertificeerde IP68 roestvrijstalen loadcellen.

Verkrijgbaar in goedgekeurde versie voor handelsgebruik. Uitneembare batterij, oplaadbaar in veilige zone, aan te sluiten en los te koppelen van het weegsysteem, zelfs in gevaarlijke zone. Autonomie van ongeveer 150 uur, of 24/7 met optionele tweede oplaadbare batterij. Weegindicator met waterdichte IP68 roestvrijstalen behuizing, eenvoudig te reinigen en bestand tegen ruwe en corrosieve omgevingen. Het grote 25 mm LCD-display maakt het gemakkelijker af te lezen, zelfs bij weinig licht. Elke pallettruck wordt getest en geleverd met kalibratiecertificaat om de aangegeven nauwkeurigheid te garanderen.

Eigenschappen pallet truck scale

 • Laag-profiel vorken, slechts 85 mm.
 • Vorkafmetingen 1150 x 550 x 85 mm.
 • Hefhoogte 180 mm.
 • Gewicht ca. 135 kg.
 • Draagconstructie geheel van extra dik roestvrij staal..
 • Hefpomp van roestvrij staal.
 • Antistatische geleidingswielen en laadrollen met polyurethaan coating.
 • Waterdicht membraantoetsenbord, met 17 numerieke/functionele toetsen.
 • Dini Argeo elektronica, ATEX gecertificeerd, intrinsiek veilig.
 • Standaard 110/230Vac 50Hz batterijlader met EU, UK, US en AU stekkers (oplaadtijd 8 uur).
 • Temperatuurbereik: -10° / +40° C

Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over de ATEX pallet truck scale

Als u meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TPWI pallet truck scale zone 1/21 & 2/22” te beoordelen