TPWI pallet truck scale (ZONES 2 en 22)

ATEX pallet truck scale voor gebruik in explosiegevaarlijke zones (ZONES 2 en 22) met bescherming Ex II 3G IIC T6 Gc X en Ex II 3D IIIC T115C° Dc X. Structuur volledig in roestvrij staal. Ook verkrijgbaar in gehomologeerde uitvoering voor handelsdoeleinden.

Categorie:

Beschrijving

TPWI stainless steel pallet truck scale zone 2/22

ATEX pallet truck scale voor gebruik in explosiegevaarlijke zones (ZONES 2 en 22) met bescherming Ex II 3G IIC T6 Gc X en Ex II 3D IIIC T115C° Dc X. Structuur volledig in roestvrij staal. Ook verkrijgbaar in gehomologeerde uitvoering voor handelsdoeleinden. Gemaakt, gekalibreerd en afgesteld in Italië door Dini Argeo, met behulp van certified sample masses.

Technical features ATEX pallet truck scale

  • Vorken met laag profiel, slechts 85 mm.
  • Afmeting vorken 1150 x 550 x 85 mm.
  • Hefhoogte 180 mm.
  • Gewicht ca. 135 kg.
  • Draagconstructie geheel van extra dik roestvrij staal..
  • Hefpomp van roestvrij staal.
  • Antistatische geleidingswielen en laadrollen met polyurethaan coating.
  • Waterdicht membraantoetsenbord met 17 numerieke/functionele toetsen.
  • Standaard acculader 110/230Vac 50 Hz met EU, UK, US, AU stekker.
  • Temperatuurbereik: -10° / +40° C

Waarom kiezen voor TPWI ATEX pallettrucks?

Volledig uit STAINLESS staal vervaardigde weegschaal voor pallettrucks, speciaal voor ATEX gevaarlijke zones (zones 2 en 22). Gemaakt met ATEX gecertificeerde componenten. Het communiceert de gegevens met de veilige zone. Gebouwd met 4 Dini Argeo load cells, ATEX gecertificeerd, in IP68 roestvrij staal en verkrijgbaar in goedgekeurde versie voor legaal-voor-handel gebruik.

Uitschuifbare batterij, oplaadbaar in veilige zone, aan te sluiten en los te koppelen van het weegsysteem ook in gevaarlijke zone. Autonomie van ongeveer 100 uur, of 24/7 met optionele tweede oplaadbare batterij. Weegindicator met waterdichte behuizing in IP68 roestvrij staal, eenvoudig te reinigen en bestand tegen ruwe en corrosieve omgevingen. Het grote LCD-display met achtergrondverlichting van 25 mm is gemakkelijker af te lezen, zelfs bij weinig licht. Elke ATEX pallet truck scale wordt getest en geleverd met een kalibratiecertificaat om de aangegeven nauwkeurigheid te garanderen.

Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over de tpwi ex 3gd ATEX pallet truck scale

Als u meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TPWI pallet truck scale (ZONES 2 en 22)” te beoordelen