06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

TPWI “EX” 3GD ATEX pallet truck scale (ZONES 2 en 22)

ATEX pallet truck scale voor gebruik in explosiegevaarlijke zones (ZONES 2 en 22) met bescherming Ex II 3G IIC T6 Gc X en Ex II 3D IIIC T115C° Dc X. Structuur volledig in roestvrij staal. Ook verkrijgbaar in gehomologeerde uitvoering voor handelsdoeleinden.

Category:

Product Description

Tpwi “ex” 3gd ATEX stainless steel pallet truck scale zone 2/22

ATEX pallet truck scale voor gebruik in explosiegevaarlijke zones (ZONES 2 en 22) met bescherming Ex II 3G IIC T6 Gc X en Ex II 3D IIIC T115C° Dc X. Structuur volledig in roestvrij staal. Ook verkrijgbaar in gehomologeerde uitvoering voor handelsdoeleinden. Gemaakt, gekalibreerd en afgesteld in Italië door Dini Argeo, met behulp van certified sample masses.

Technical features ATEX pallet truck scale

  • Vorken met laag profiel, slechts 85 mm.
  • Afmeting vorken 1150 x 550 x 85 mm.
  • Hefhoogte 180 mm.
  • Gewicht ca. 135 kg.
  • Draagconstructie geheel van extra dik roestvrij staal..
  • Hefpomp van roestvrij staal.
  • Antistatische geleidingswielen en laadrollen met polyurethaan coating.
  • Waterdicht membraantoetsenbord met 17 numerieke/functionele toetsen.
  • Standaard acculader 110/230Vac 50 Hz met EU, UK, US, AU stekker.
  • Temperatuurbereik: -10° / +40° C

Waarom kiezen voor tpwi ex 3gd ATEX pallettrucks?

Volledig uit STAINLESS staal vervaardigde weegschaal voor pallettrucks, speciaal voor ATEX gevaarlijke zones (zones 2 en 22). Gemaakt met ATEX gecertificeerde componenten. Het communiceert de gegevens met de veilige zone. Gebouwd met 4 Dini Argeo load cells, ATEX gecertificeerd, in IP68 roestvrij staal en verkrijgbaar in goedgekeurde versie voor legaal-voor-handel gebruik.

Uitschuifbare batterij, oplaadbaar in veilige zone, aan te sluiten en los te koppelen van het weegsysteem ook in gevaarlijke zone. Autonomie van ongeveer 100 uur, of 24/7 met optionele tweede oplaadbare batterij. Weegindicator met waterdichte behuizing in IP68 roestvrij staal, eenvoudig te reinigen en bestand tegen ruwe en corrosieve omgevingen. Het grote LCD-display met achtergrondverlichting van 25 mm is gemakkelijker af te lezen, zelfs bij weinig licht. Elke ATEX pallet truck scale wordt getest en geleverd met een kalibratiecertificaat om de aangegeven nauwkeurigheid te garanderen.

Dini Argeo

Dini Argeo is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van weegsystemen. Met zijn eigen mechanische, elektronische en informatiesysteem kennis, Dini Argeo creëert mechatronische oplossingen die variëren van mobiele weegsystemen commerciële schalen als voor industrieel gebruik, waaronder een breed scala van componenten, elektronische en software-oplossingen voor industriële automatisering en systemen ‘ integratie.

Met meer dan 100 jaar ervaring in de wegen, de dosering en industriële automatisering, Dini Argeo biedt de beschikbare state of the art technologie de top nauwkeurigheid in het bereik van internationale normen garanderen

Contact voor vragen over de tpwi ex 3gd ATEX pallet truck scale

Als u meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TPWI “EX” 3GD ATEX pallet truck scale (ZONES 2 en 22)” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart