06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

Tpwi RVS pallet truck weegschaal

RVS pallet truck weegschaal specifiek voor de chemische en farmaceutische industrie en omgevingen met strenge hygiëne-eisen. Ook verkrijgbaar in gekeurde versie voor legaal gebruik in de handel.

Category:

Product Description

Tpwi roestvrij staal pallet truck weegschaal

RVS pallet truck weegschaal specifiek voor de chemische en farmaceutische industrie en omgevingen met strenge hygiëne-eisen. Ook verkrijgbaar in gekeurde versie voor legaal gebruik in de handel. Geproduceerd, gekalibreerd en afgesteld in Italië door Dini Argeo, met behulp van certified sample weights.

Weeg kenmerken pallet truck weegschaal

 • Maximaal hefvermogen: 2.000 kg.
 • Resolutie:
  > intern gebruik: 0,2 / 0,5 / 1 kg
  > goedgekeurd: 0,5 / 1 kg
 • Nauwkeurigheid (wegen van goederen op Europallet met verdeelde lading):
  > intern gebruik: +/- 1 kg
  > goedgekeurd: volgens CE-certificering (Richtlijn 2014/31/EU)
 • Kalibratie- en instelparameters configureerbaar vanaf toetsenbord of PC.

Dini Argeo

Dini Argeo is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van weegsystemen. Met zijn eigen mechanische, elektronische en informatiesysteem kennis, Dini Argeo creëert mechatronische oplossingen die variëren van mobiele weegsystemen commerciële schalen als voor industrieel gebruik, waaronder een breed scala van componenten, elektronische en software-oplossingen voor industriële automatisering en systemen ‘ integratie.

Met meer dan 100 jaar ervaring in de wegen, de dosering en industriële automatisering, Dini Argeo biedt de beschikbare state of the art technologie de top nauwkeurigheid in het bereik van internationale normen garanderen.

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen en/of loadcellen, krachtsensors en/of krachtopnemers, koppelmeters en/of koppelopnemer, meetversterkers, weegversterkers en data acquisitie systemen. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen.

Contact voor vragen over de pallet truck weegschaal

Als u meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tpwi RVS pallet truck weegschaal” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart