SBX-1KL SHEAR BEAM LOAD CELLS, van 500kg tot 2500kg

Beschrijving

SBX-1KL SERIES SHEAR BEAM LOAD CELLS, from 500kg to 2500kg

Deze shear beam load cells worden geleverd en geproduceerd door Dini Argeo.

Dini Argeo

Dini Argeo is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van weegsystemen. Met zijn eigen mechanische, elektronische en informatiesysteem kennis, Dini Argeo creëert mechatronische oplossingen die variëren van mobiele weegsystemen commerciële schalen als voor industrieel gebruik, waaronder een breed scala van componenten, elektronische en software-oplossingen voor industriële automatisering en systemen ‘ integratie.

Met meer dan 100 jaar ervaring in de wegen, de dosering en industriële automatisering, Dini Argeo biedt de beschikbare state of the art technologie de top nauwkeurigheid in het bereik van internationale normen garanderen

SBX-1KL

De roestvrij staal goedgekeurd shear beam load cells, is geschikt voor het creëren van CE goedgekeurde weegschalen met 4 load cells, of voor het wegen van tanks en hoppers, met de hulp van haar accessoires. beschikbaar in de capaciteiten 500, 1000, 2000, 2500kg. OIML R60. C3 precision class. IP68 protection.

TECHNICAL Features  shear beam

Minimum load cell verification interval Vmin = EMax / 10.000
Maximum number of verification intervals nLC = 3000
Combined error 0,017% of Full Scale Output (F.S.)
Full Scale Output 2mV/V +/- 0.5%
Temperature effect on zero 0,002% / °C
Temperature effect on full scale output 0,002% / °C
Compensated Temperature Range -10°C/+50°C
Operating Temperature Range -20°C/+60°C
Creep error after 30 minutes 0,02% F.S.
Maximum tolerated excitation voltage 15 VDC
Input Resistance 1100 ± 20 Ohm
Output Resistance 1000 ± 20 Ohm
Insulation Resistance >5000 MOhm
Safe Overload 150% F.S.
Ultimate Overload 300% F.S.
6-wire shielded cable, 5m long, 5 mm diameter

Shear beam load cells koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Als u meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Extra informatie

kg

1000, 2000, 2500, 500

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SBX-1KL SHEAR BEAM LOAD CELLS, van 500kg tot 2500kg” te beoordelen