Ontdek de nieuwe GAEP-K serie Technische precisieweegschaal

De precisieweegschaal type GAEP-K- zijn nu verkrijgbaar in een verbeterde versie om de gebruikerservaring te verbeteren. Ze zijn ideaal voor laboratorium- en industrieel gebruik en hebben een constructie van volledig roestvrij staal met IP65-bescherming om aan de hoge hygiëne-eisen te voldoen.

Wat is er nieuw?

  • Groter 20-segments display voor optimale weergave van functies en gebruikersberichten
  • Programmeerbare softtoetsen voor het snel oproepen van functies
  • Archief met bewaarbare tarra’s
  • Wachtwoord voor toegang tot geavanceerde weegschaalconfiguratiefuncties

De volledig waterdichte constructie van roestvrij staal biedt IP65-bescherming, schokbestendigheid en is perfect voor zeer stoffige omgevingen en contact met chemische stoffen. Weegsensor met stemvorktechnologie, die snelheid en absolute precisie in meting combineert, en
0,1 g deling, zelfs bij hoge capaciteiten. Automatisch zelfkalibratiesysteem met ingebouwde gewichten bij het inschakelen, voor een optimale weegnauwkeurigheid in alle omgevingsomstandigheden (versie GAEP-KRN).

Een precisieweegschaal kopen doet u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.