06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

LDT Positiesensoren

Positiesensoren voor lengtemeting nominale verplaatsing van  5 mm  tot  200 mm Lineariteit en hysteresis 0,10% LDT  stan uitgang  2 mV / V Ldta  standaardoutput  0,5 – 5,5Volt lage kosten  en  EASY APPLITATIONS

Category:

Product Description

LDT Positiesensoren

De positiesensoren LDT meten de afstand en positieverandering tussen een object en een referentiepunt. De sensoren zetten deze verplaatsing om in een elektrisch uitgangssignaal. Er zijn verschillende positiesensors (met eigen meetprincipes) beschikbaar waarmee u nauwkeurig en betrouwbaar positiemetingen kunt doen.

We kunnen de meeste positiesensoren precies aan uw behoeften aanpassen of een plug-and-play meetoplossing voor u ontwerpen, inclusief configuratie, bekabeling en een data-acquisitiesysteem. Welke sensor geschikt is voor uw applicatie is afhankelijk van de omstandigheden en uw meetwensen.

De positiesensoren LDT  zijn geschikt voor lengtemeting nominale verplaatsing van  5 mm  tot  200 mm Lineariteit en hysteresis 0,10% LDT  stan uitgang  2 mV / V Ldta  standaardoutput  0,5 – 5,5Volt lage kosten  en  EASY APPLITATIONS.

Klik HIER voor de datasheet van de positiesensor LDT

Dexman, uw positiesensoren specialist!

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Meer informatie nodig?

Heeft u vragen over de beste sensoroplossing voor uw applicatie? Neem dan direct contact met ons.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LDT Positiesensoren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

has been added to the cart. View Cart
Chat openen