LDH verplaatsing transducer

HALL EFFECT VERPLAATSING transducer met veerretour. Nominale verplaatsing vanaf 3 mm Lineariteit en hysterese 1% Standaard uitgang 0,3 … 1,8 Volt (1,5 Volt) LAGE KOSTEN  en  EENVOUDIGE TOEPASSINGEN

Categorie:

Beschrijving

LDH verplaatsing transducer

De LDH verplaatsing transducer wordt toegepast op industrieel gebied, in het laboratorium voor het meten van verplaatsing en lengte van mechanische componenten. Deze verplaatsing transducers zorgen voor stabiliteit op de lange termijn.

Een verplaatsing transducer meet de afstand en positieverandering tussen een object en een referentiepunt. Positie sensoren zetten deze verplaatsing om in een elektrisch uitgangssignaal. Er zijn verschillende verplaatsing transducers (met eigen meetprincipes) beschikbaar waarmee u nauwkeurig en betrouwbaar positiemetingen kunt doen.

De verplaatsingsopnemers kunnen worden aangesloten op onze meetinstrumenten en worden onder andere veelvuldig toegepast voor kracht-weg meetsystemen voor het monitoren van handbediende persen of geautomatiseerde processen.

Een verplaatsing transducer wordt ook wel verplaatsingsopnemers, Positie sensoren en Displacement Sensors genoemd.

We kunnen de meeste positiesensoren precies aan uw behoeften aanpassen of een plug-and-play meetoplossing voor u ontwerpen, inclusief configuratie, bekabeling en een data-acquisitiesysteem. Welke sensor geschikt is voor uw applicatie is afhankelijk van de omstandigheden en uw meetwensen.

Klik HIER voor de datasheet van de verplaatsingsopnemer.

Dexman, uw sensor specialist

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Meer informatie nodig?
Heeft u vragen over de beste sensoroplossing voor uw applicatie? Neem dan direct contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LDH verplaatsing transducer” te beoordelen