Koppelsensor indicator DTR2

Categorie:

Beschrijving

Koppelsensor indicator DTR2

Hand-held digitale koppelsensor indicator, volledig autonoom en met input voor spanningsmeter gebaseerd torque transducers. Het is ideaal voor gebruik in de meest moderne statische en dynamische meetsystemen. Met 0,02% nauwkeurigheid het mogelijk maakt gebruik in kwaliteitssystemen als eerste of tweede lijn monster, periodiek gekalibreerd door een kalibratie centrum (ACCREDIA in Italië) te worden gebruikt. De indicator is voorzien van een programmamenu te binden en verschillende resolutie en digitale filter te kiezen, metingen te verrichten. Het display toont ook een analoge indicatie bar voor druk, dat is nog steeds op, zelfs in de programmering menu.

Belangrijkste kenmerken koppelsensor indicator:

Autonomie: 80 uur wthout RECHARGE
ACCU OPLADEN TROUGH USB PORT
LCD-display met achtergrondverlichting
9 MEETEENHEID
PROGRAMMEERBARE RESOLUTIE
Programmeerbare digitale FILTER
ZERO FUNCTIE
PEAK FUNCTIE (met de klok mee en tegen de klok in)
FIRST PEAK FUNCTIE
AUTOMATISCHE AUTO RESET van de piek
Auto Power Off functie
USB-communicatie PORT
KEY BLOK FUNCTIE
INTERNE DATALOGGER (optie)
Interne klok KALENDER (optie)
RS232 communicatiepoort (optie)
DIGITAL kalibratie voor zowel positieve als negatieve veld, om de verschillen tussen de metingen van het koppel transducers met de klok mee en tegen de klok te verwijderen.

AEP

Deze koppelsensor indicator wordt geleverd via onze vertegenwoordiging AEP. AEP transducers heeft een gevestigde aanwezigheid op de markt voor het ontwerpen, de fabricage en de productie van Load cellen, Force transducers, Torque transducers, Verplaatsing transducers, druk transducers en transmitters, digitale manometers, Dynamometers, elektronische instrumentatie en Application software. Met meer dan 40 ervaring op het gebied van gewicht, kracht, druk, koppel en verplaatsing, en de producten zijn door deze tijd synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Klik hier voor de datasheet van de koppelsensor indicator DTR2

Een koppelsensor indicator koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koppelsensor indicator DTR2” te beoordelen