Torque transducers RT2, from 0.5Nm to 5000Nm

Categorie:

Beschrijving

Torque transducers RT2

Deze Torque transducers worden geproduceerd door AEP. AEP transducers kan bogen op een gevestigde aanwezigheid op de markt voor het ontwerpen, de fabricage en de productie van: Load cells,
Kracht omzetters, Koppel omzetters, Verplaatsings omzetters, Druk omzetters en transmitters, Digitale drukmeters, Dynamometers, Elektronische instrumentatie en Applicatie software. Met meer dan 40 ervaring op het gebied van gewichts-, kracht-, druk-, koppel- en verplaatsingssensoren zijn haar producten inmiddels synoniem aan kwaliteit en betrouwbaarheid. De bewustwording van de interactie met een uiterst evolutieve markt heeft het bedrijf de juiste stimulans gegeven voor een continu onderzoek, met als doelstellingen technologische innovatie en vernieuwing van het eigen productengamma, om aan de wensen van elke klant te voldoen.

General information

ROTATING koppelomvormers voor meting met de wijzers van de klok mee en tegen de wijzers van de klok in
CYLINDRISCHE of SQUARSE koppeling
Nominaal koppel van 0,5 N-m tot 5000 N-m
Lineariteit en hysterese 0,20%
Nominale omwentelingssnelheid 4000 omw/min
Contactoverbrenging
Versies met geïntegreerde ENCODER voor aflezing van HOEK en SNELHEID
RT2 standaard uitgang ±2mV/V
RT2A standaard uitgang ±10Volt

Product description

Geschikt voor testmachines, testbanken en laboratoriumtoepassingen in het algemeen
Overbrenging naar contacten.
Hoge mechanische weerstand
Sensor gemaakt van roestvrij staal.
Behuizing van aluminium.
Beschermingsgraad IP40
Stabiliteit op lange termijn.

click here for the datasheet from the torque transducers RT2.

Torque transducers koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

If you want to receive more information or an offer you can always contact us.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Torque transducers RT2, from 0.5Nm to 5000Nm” te beoordelen