Koppelopnemer indicator STAR-T

Categorie:

Beschrijving

Koppelopnemer indicator STAR-T

Professionele ergonomische koppelopnemer indicator is zeer veelzijdig en eenvoudig te gebruiken voor het meten van kracht, gewicht, DRUK (gas), vacuüm, KOPPEL en ontheemding.
Het is mogelijk om te integreren in een krachtsensor (tot max. 5 kN) of een druksensor (relatief, absoluut of differentieel tot max. 5 bar), terwijl de externe ingang het mogelijk is te komen rekstrookjes sensoren met output in mV / V zoals: load cells, krachtopnemers, druk transducers, koppel en verplaatsing transducers.

Automatische herkenning van kracht, gewicht, vacuüm, DRUK, KOPPEL en ontheemding externe transducers (max. 7) LCD grafiek display met 3 niveaus van backlighting om zich aan te passen aan alle voorwaarden voor externe helderheid en met de mogelijkheid van het draaien van de visualisatie van 180 °. DIGITALE KALIBRATIES wachtwoord beveiligd vol schaal programmering of de “linearisatie door punten” omzetters voor elke omvormer is het mogelijk om afzonderlijk te kalibreren zowel positieve als negatieve veld. (Voorbeeld: Spanning en compressie) DATALOGGER laat metingen onthouden en in het interne geheugen blijven ook bij apparaat uitzetten. (Max. 130.000 opnames)

Deze koppelopnemer indicator wordt geleverd via onze vertegenwoordiging AEP. AEP transducers heeft een gevestigde aanwezigheid op de markt voor het ontwerpen, de fabricage en de productie van Load cellen, Force transducers, Torque transducers, Verplaatsing transducers, druk transducers en transmitters, digitale manometers, Dynamometers, elektronische instrumentatie en Application software. Met meer dan 40 ervaring op het gebied van gewicht, kracht, druk, koppel en verplaatsing, en de producten zijn door deze tijd synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Klik hier voor de datasheet van de koppelopnemer indicator STAR-T

Een koppelopnemer indicator koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koppelopnemer indicator STAR-T” te beoordelen