4-kanaals meetversterker GSV-1A4 SubD37

4-kanaals meetversterker voor sensoren met rekstrookjes. Aanpassing van de sensor via sub-D-37-connector . Uitgang ± 10V en 4 … 20mA via 15-pins SUB-D (vrouwelijk);  Ingangsgevoeligheid 2mV / V;

Beschrijving

4-kanaals meetversterker GSV-1A4 SubD37

De GSV-1A4 SubD37 is een 4-kanaals meetversterker voor sensoren met rekstrookjes. Aanpassing van de sensor via sub-D-37-connector . Uitgang ± 10V en 4 … 20mA via 15-pins SUB-D (vrouwelijk);  Ingangsgevoeligheid 2mV / V;

Meetfrequentie van 0Hz tot 500Hz configureerbaar. Geschikt voor aansluiting van 3-assige krachtsensoren en voor de spanningsanalyse met rekstrookjes. Geïntegreerde brugopvulling voor halve brug en kwart brug. 120 Ohm brugaanvulling, 350Ohm, 1000Ohm.

Kenmerken versterker GSV-1A4 SubD37

  • 4 – kanaals spanningsmeterversterker in aluminium behuizing;
  • aansluiting: connector SubD37;
  • afmetingen: 170 mm x 109 mm x 35 mm;
  • analoge uitgang: ± 10V en 4 … 20mA (nulsignaal = 12mA) via 15-pins SUB-D (vrouwelijk);
  • grensfrequentie: 250Hz;
  • ingangsgevoeligheid: 2 mV / V;
  • voedingsspanning: 11V..30V DC;
  • gewicht: 450 g;

Klik hier voor de datasheet.

We hebben de meetversterker voor het weergeven en opnemen van meetgegevens. De meetversterker is geschikt voor het aansluiten van krachtsensoren, koppelsensoren, versnellingssensoren en verplaatsingssensoren, evenals voor alle actieve sensoren met spanningsuitgang of stroomuitgang.

Een krachtsensor meet statische en dynamische trek- en drukkrachten. Krachtopnemers zijn zeer nauwkeurig en inzetbaar in vrijwel elke situatie. We bieden een groot aantal krachtsensoren voor een breed scala aan applicaties en industrieën.

Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie wilt ontvangen of een offerte neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “4-kanaals meetversterker GSV-1A4 SubD37” te beoordelen