4-kanaals straingauge meetversterker GSV-4USB M12

4-kanaals straingauge meetversterker met USB-poort met configureerbare ingang voor rekstrookjes, temperatuursensoren, actieve sensoren, verplaatsingssensoren en andere sensoren. Sensoraansluiting via  4 stuks M12 ronde connectoren 

Beschrijving

4-kanaals straingauge meetversterker GSV-4USB M12

4-kanaals straingauge meetversterker met configureerbare ingangen voor rekstrookjes, temperatuursensoren, verplaatsingssensoren en actieve sensoren met spanningssignaal.  Voeding via USB-poort.  Meetfrequentie van 0 Hz tot 900 Hz configureerbaar.  Geschikt voor aansluiting van 3-assige krachtsensoren en voor de spanningsanalyse met rekstrookjes.  Geïntegreerde brugafsluiting voor halve brug en kwart brug. 120 Ohm brugafwerking, 350 Ohm, 1000 Ohm.

We bieden u ook kalibratie van meetelektronica en een systeemkalibratie in combinatie met een sensor.

Kenmerken straingauge versterker GSV-4USB M12

 • 4 – kanaals spanningsmeterversterker in aluminium behuizing;
 • aansluiting: ronde connector m12;
 • afmetingen: 120 mm x 109 mm x 35 mm;
 • interface: USB;
 • ingangsgevoeligheid: 2 mV / V / 10 mV / V;
 • grensfrequentie: 450 Hz;
 • gegevensfrequentie: tot 900 Hz;
 • voedingsspanning: 4,5 V..5,5 V DC;
 • resolutie: 16 bit;
 • triggeringang;
 • milieubescherming: IP40;

Klik hier voor de datasheet.

Dexman, een leverancier met een ruim assortiment

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over de 4-kanaals straingauge meetversterker

Als u meer informatie wilt ontvangen of een offerte neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “4-kanaals straingauge meetversterker GSV-4USB M12” te beoordelen