iDimension: Oplossingen voor dimensionering

iDimension is voor het proces van het meten van de oppervlakte en het volume dat een pakket of voorwerp inneemt. Vervoerders gebruiken het dimensionale gewicht om de verzendingskosten te bepalen op basis van het volume van het pakket, naast het gewicht.

De iDimension® Plus Series zijn de snelste statische tafelmodellen voor het berekenen van afmetingen van dozen, platte dozen, polybags, kokers en onregelmatig gevormde verpakkingen. iDimension® Plus meetsystemen kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met Dini Argeo weegschalen om het gewicht met het volume te integreren en complete weeg- en meetstations te creëren, met gegevens-, barcode- en artikelbeheer.

De iDimension Plus XL heeft dezelfde kenmerken als de Plus, maar biedt meer opties voor waar hij geïnstalleerd wordt. Hij kan overal worden geïnstalleerd boven een transportband, tafel of weegschaal aan een paal, plafondbevestiging of steunbalk.

>iDimension Plus

>iDimension Plus XL

Een iDimension systeem kopen doet u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over iDimension

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.