Meetversterker GSV-2FSD voor paneelinbouw

Meetversterker in een behuizing op het voorpaneel voor sensoren met straingages. 4-knoppenbediening, seriële poort RS232, RS422, analoge uitgang -10V … + 10V / 4 … 20mA / -5V … + 5V, begrenzingsfrequentie 250Hz, ingangsgevoeligheid van 2mV / V.

Beschrijving

Meetversterker GSV-2FSD voor paneelinbouw

De meetversterker GSV-2FSD voor paneelinbouw is voor sensoren met straingages. Deze versterker heeft een 4-knoppenbediening, seriële poort RS232, RS422, analoge uitgang -10V … + 10V / 4 … 20mA / -5V … + 5V, begrenzingsfrequentie 250Hz, ingangsgevoeligheid van 2mV / V.

Hoogste EMC-bescherming volgens severity fourth. Met de digitale ingang kan de spanningsmeter-versterker of het voorbeeld, een triggerbare query met één waarde, worden op nul gezet. De auto-zero-functie slaat de instelling op in het niet-vluchtige geheugen in het geval van stroomonderbreking. De spanningsmeter-versterker heeft een maximale waardefunctie.

Datasnelheden van 1 Hz tot 1000 Hz zijn mogelijk (voor 1000Hz is een afzonderlijke configuratie van de baudrate vereist). Over een menu met 4 knoppen kunt u maximaal 6 vooraf ingestelde configuraties laden. Om de digitale RS232-interface te gebruiken, is de software ME GSV Control gratis beschikbaar. We bieden u ook kalibratie van meetelektronica en een systeemkalibratie in combinatie met een sensor.

Kenmerken meetversterker GSV-2FSD voor paneelinbouw

 • 1- channel straingauge amplifier in a front panel housing;
 • connection: screw terminal;
 • dimensions: 72mm x 144mm x 64mm;
 • analog output: -10V…+10V / 4…20mA / -5V…+5V;
 • limit frequency: 250Hz;
 • input sensitivity: 2 / 3,5 mV/V;
 • supply voltage: 10V..28V DC;
 • 16-digit LC display 9mm;
 • Four-button control;
 • Zero- and Short Button;
 • interface: RS232, RS422;
 • weight: 400 g;
 • environmental protection: IP40;

Options meetversterker GSV-2FSD voor paneelinbouw:

Rubber hood NGS-74-GHN for IP65 front panel mount;

Klik hier voor de datasheet.

Dexman, meten is weten

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over de meetversterker GSV-2FSD voor paneelinbouw

Als u meer informatie wilt ontvangen of een offerte neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Meetversterker GSV-2FSD voor paneelinbouw” te beoordelen