Meetversterker GSV-1H

De meetversterker GSV-1H is geschikt voor montage op DIN-rails volgens EN 50022. De hoge grensfrequentie van 250 Hz is geschikt voor de detectie van statische en dynamische signalen van sensoren met rekstrookjes.

Beschrijving

Meetversterker GSV-1H

De meetversterker GSV-1H is geschikt voor montage op DIN-rails volgens EN 50022. De hoge grensfrequentie van 250 Hz is geschikt voor de detectie van statische en dynamische signalen van sensoren met rekstrookjes. De meetversterker GSV-1H is ideaal voor montage op DIN-rails (volgens DIN EN50022). De hoge begrenzingsfrequentie van 10 kHz is geschikt voor de detectie van statische en dynamische signalen van sensoren met rekstrookjes. 2,5 kHz of 250 Hz filter optionele variant, speciale variant met 10 kHz beschikbaar.

We bieden u ook kalibratie van meetelektronica en een systeemkalibratie in combinatie met een sensor.

Kenmerken meetversterker GSV-1H

  • 1-kanaals spanningsmeterversterker in behuizing van DIN-rail;
  • aansluiting: 8 klemverbindingen;
  • afmetingen: 12,5 mm x 114,5 mm x 99 mm;
  • analoge uitgang: -10V … + 10V / 4 … 20mA;
  • grensfrequentie: 250Hz / 2,5kHz / 10kHz;
  • ingangsgevoeligheid: 2 / 3,5 / 10 mV / V;
  • voedingsspanning: 11V..29V DC;
  • gewicht: 83 g;
  • milieubescherming: IP40;

Klik hier voor de datasheet.

Een Meetversterker koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie wilt ontvangen of een offerte neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Meetversterker GSV-1H” te beoordelen