TP14 Druktransmitters

Druktransmitters voor RELATIEVE, ABSOLUTE en VACUUMM metingen Nominale drukken van  100 mbar  tot  2000 bar VERSTERKTE uitgangen: 4-20mA, 10V of 5Volt TP14  Lineariteit en hysterese 0,10% LabTP14  Lineariteit en hysterese 0,05%

Categorie:

Beschrijving

TP14 Druktransmitters

De druktransmitters van deze serie worden gekenmerkt door een hoge betrouwbaarheid en langdurige stabiliteit
Hoge mechanische sterkte, geschikt voor dynamische toepassingen Het gevoelige deel dat in aanraking komt met druk, is geheel gemaakt van 17-4 PH roestvast staal bestand tegen corrosie.

Eigenschappen druktransmitters TP14

Beschermingsklasse IP65
Proceskoppeling 1/4″ GAS Male
Connector standaard DIN 43650
Interne afstelling van NUL
Voeding 12 tot 24 Vdc
Klik HIER voor de datasheet van de druktransmitters TP14

Voor elke meting de juiste drukopnemer!

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over de TP14 druktransmitters

Heeft u vragen over de beste sensoroplossing voor uw applicatie? Neem dan direct contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TP14 Druktransmitters” te beoordelen