TP16 drukopnemer

Drukopnemers voor RELATIEVE en ABSOLUTE metingen Nominale drukken van  5 bar tot  2000 bar Uitgang  2mV/V Lineariteit en hysterese 0,10%

Categorie:

Beschrijving

TP16 drukopnemer

De drukopnemer van deze serie worden gekenmerkt door een hoge betrouwbaarheid en langdurige stabiliteit.
Hoge mechanische sterkte, geschikt voor dynamische toepassingen. Het gevoelige deel dat in contact komt met druk, is volledig gemaakt van 17-4 PH roestvrij staal dat bestand is tegen corrosie.

Eigenschappen TP16 sensor:

Beschermingsklasse IP67 Proceskoppeling
1/4″ GAS Male
Connector standaard MIL4M

Klik HIER voor de datasheet van de druksensor

Voor elke meting de juiste drukopnemer!

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over de TP16 drukopnemer!

Heeft u vragen over de beste sensoroplossing voor uw applicatie? Neem dan direct contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TP16 drukopnemer” te beoordelen