Nieuwe ETI-platforms

Nieuwe ETI-platforms

Dini Argeo is verheugd u te kunnen meedelen dat dankzij de stroomlijning van het project vanaf vandaag de serie C3-versie van de roestvrijstalen “vloer” platforms uit de ETI-serie verkrijgbaar is voor een meer concurrerende prijs.

We maken ook van de gelegenheid gebruik om de nieuwe C6-serie, 6000e en 6000 + 6000e goedgekeurd, specifiek voor de farmaceutische, chemische en voedingsmiddelenindustrie, te introduceren.

Waarom kiezen voor de ETI-platforms Ontworpen en geproduceerd in Italië, de ETI-platforms zijn al meer dan 20 jaar onder zware omstandigheden geïnstalleerd en voldoen aan de behoefte om nauwkeurig te wegen in contact met water, vuil en agressieve stoffen of in gevaarlijke, explosieve ATEX-zones.

Volledig gemaakt van AISI 304 roestvrij staal, zijn de ETI-platforms vandaag uitgerust met:

Nieuwe KSBFI-serie hoge precisie, oscillerende,balpoten

SBX-serie laadcellen, buitenmaats met betrekking tot laadvermogen, voor betere bescherming tegen onbedoelde overbelasting.

Klik hier om de nieuwe prijzen te bekijken

Klik hier om de nieuwe C6-versie te ontdekken

Platforms koopt u natuurlijk bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn. Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies. Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn. Als u meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.