DGT4 gewichtsindicator met webinterface

Multifunctionele gewichtsindicator voor paneelmontage op DIN-balk. Ideaal als een onafhankelijke of afhankelijke 4-kanaals digitale aansluitdoos , voor directe aflezing en diagnose van elke aangesloten load cell. Het brede scala aan beschikbare interfaces maakt het eenvoudig om het wegen te integreren met elk automatiseringssysteem. CE-M goedgekeurd (OIML R-76 / EN 45501).

De webserver is een webinterface voor DGT’s met Ethernet-veldbus (DGT4ETHIP en DGT4PROENT) om DGT van op afstand te besturen. Op dit moment heeft het de opties zoals Zero, Tare, Reboot.
Je kunt de weegschaal ook kalibreren als je alle 4 de kanalen voor 1 weegschaal gebruikt, of slechts 1 kanaal. Het gebruikt FTP-verbinding, en je kunt een dynamisch of statisch IP adres op de DGT instellen.
Je sluit de DGT aan op het net en typt het IP adres in een browser (standaard wachtwoord is 00000).

Available in PROFINET, ETHERNET IP and MODBUS TCP, ETHERCAT, CANOPEN and DEVICENET versions. The PROFINET, ETHERNET IP and MODBUS TCP versions feature a standard built-in WEBSERVER!

Een gewichtsindicator koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.