Kraanweegschaal kopen?

Wilt u een kraanweegschaal kopen?

Dexman heeft een groot assortiment kraanweegschalen. Een kraanweegschaal, ook wel een kraanunster genoemd, wordt gebruikt om hangende goederen te wegen. Het zijn weegschalen die vaak zeer zware producten kunnen wegen. Bij ons vindt u kraanweegschalen tegen zeer scherpe prijzen, net als alle producten die u bij  Dexman aan kunt schaffen. Dit zijn weegschalen die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden, aangezien we meerdere modellen verkopen die geheel waterdicht zijn. U kunt deze weegschalen dan ook inzetten bij elke mogelijke situatie. Dus wilt u een kraanweegschaal kopen, dan bent u bij Dexman op het juiste adres. Onze kraanweegschalen zijn gemaakt van duurzame en ijzersterke metalen, zijn eenvoudig inzetbaar, M-CE geijkt en beschikken over een triple range aanduiding voor extreme nauwkeurigheid. Bovendien zijn ze met een draadloze repeater direct in de hand afleesbaar. Een mooi voorbeeld is de MCW professional serie. Kraanweegschaal MCW09 Professional De kraanunster MCW09 Professional is nu beschikbaar in drie nieuwe capaciteiten. Namelijk in 3t, 6t en 9t. Approved versions available. De evolutie van de modellen WCW en MCW, MCW 09 professionele omvat alle nodige technische kenmerken om te wegen in ruwe industriële omgevingen, zowel binnen als buiten.

MCW09 Unster

Deze roestvrij staal digitale kraamunster met IP67 bescherming tegen stof en sprays, 40mm DOT LED groot scherm, voor maximale zichtbaarheid vanuit alle hoeken en in alle lichtomstandigheden, zelfs in direct zonlicht. Robuust en betrouwbaar, binnen bruikbaar als buiten. Minimale afname van het opheffen ruimte van de kraan. De modellen met maximaal 15.000 kg capaciteit zijn voorzien van testcertificaat verkregen met het monster gewichten.

Instelbare functie van de kraanunster

  • PEAK (maximumwaarde lezen).
  • HOLD (vergrendelen van het weergegeven gewicht).
  • Met een gewicht totalisatie.
  • lb / kg / N omzetting (zie DFW gewichtindicators meer functies).
  • +/- checkwegen.
  • Procentueel wegen.
  • Tellen.
  • Peer naar peer.
  • High Resolution Wegen x 10.
Kraanweegschaal kopen

Een kraanweegschaal kopen doet u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn. Als u meer informatie wilt ontvangen of een offerte neem dan vrijblijvend contact met ons op.