Weegindicator type DFW XP

Beschrijving

Weegindicator type DFW XP voor weegtoepassingen in industriële omgevingen.

De nieuwe DFWXP weegindicator met volledig vernieuwd weegprogramma en toetsenbord. IP65 behuizing geschikt voor wegen in ruwe industriële contexten. Het brede scala aan werkingsmodi en de beschikbare interfaces maken het perfect voor vele industriële en commerciële weegtoepassingen. Het kan worden gebruikt als weegschaal en platform op de grond, mobiele weegschalen etc. Typegoedkeuring CE-M(OIML R-76/EN45501). Leverbaar vanaf februari 2017.

Dini Argeo

Dini Argeo is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van weegsystemen. Met zijn eigen mechanische, elektronische en informatiesysteem kennis, Dini Argeo creëert mechatronische oplossingen die variëren van mobiele weegsystemen commerciële schalen als voor industrieel gebruik, waaronder een breed scala van componenten, elektronische en software-oplossingen voor industriële automatisering en systemen ‘ integratie.

Met meer dan 100 jaar ervaring in de wegen, de dosering en industriële automatisering, Dini Argeo biedt de beschikbare state of the art technologie de top nauwkeurigheid in het bereik van internationale normen garanderen

Main Features van de Weegindicator

5-toets functioneel of 17-toets numeriek en functioneel waterdicht toetsenbord, met aanduiding voor snelle toegang tot de belangrijkste functies en voorschriften.
25 mm LCD-display met achtergrondverlichting en 6 cijfers met hoog contrast, met pictogrammen die de actieve functies aangeven.
Gemakkelijk te reinigen waterdichte ABS IP65-behuizing, bestand tegen ruwe behandeling en corrosieve omgevingen
Afmetingen in mm: 278x125x186 mm
Geschikt voor gebruik op tafel, kolom of wand.
De “…PXP…” versies zijn voorzien van aangebouwde thermische printer en real time klok.
24-bit A/D converter, 4 kanalen, tot 200 conv./sec. en tot 8 signaal linearisatie punten
Tot 10.000e of multirange 2 x 3000e @ 0,3 µV/d in CE-M goedgekeurde versie voor wettelijk gebruik in de handel.
Tot 1.000.000 weer te geven divisies met interne resolutie tot 3.000.000 punten
Digitale calibratie en set-up via toetsenbord of PC met DINITOOLS.
Ingebouwde herlaadbare batterij (60 uur met één 350-Ohm meetcel) en interne 110-240 Vac voedingsadapter
Aansluitbaar met maximaal 8 350-Ohm loadcellen of maximaal 16 700-Ohm loadcellen.

Dexman Betrouwbaar én betaalbaar

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Ondersteuning

Naast het kopen van uw weegindicatoren  kunt u ook bij Dexman terecht voor technische ondersteuning. Daarnaast staan wij bekend om onze hoogstaande service. U kunt namelijk altijd een beroep doen op onze kennis en kunde.

Aanvullende informatie

Wilt u een weegindicator kopen maar weet u niet precies welke geschikt zijn voor uw toepassing? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@dexman.nl of vul het formulier in. Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden. Klik hier voor de datasheet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Weegindicator type DFW XP” te beoordelen