06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

Weegindicator type DFW XP

Product Description

Weegindicator type DFW XP voor weegtoepassingen in industriële omgevingen.

Nieuwe versie van DFWXP weegindicatoren met volledig vernieuwd weegprogramma en toetsenbord. IP65 behuizing geschikt voor wegen in ruwe industriële contexten. Het brede scala aan werkingsmodi en de beschikbare interfaces maken het perfect voor vele industriële en commerciële weegtoepassingen. Het kan worden gebruikt als weegschaal en platform op de grond, mobiele weegschalen etc. Typegoedkeuring CE-M(OIML R-76/EN45501). Leverbaar vanaf februari 2017.

Dini Argeo

Dini Argeo is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van weegsystemen. Met zijn eigen mechanische, elektronische en informatiesysteem kennis, Dini Argeo creëert mechatronische oplossingen die variëren van mobiele weegsystemen commerciële schalen als voor industrieel gebruik, waaronder een breed scala van componenten, elektronische en software-oplossingen voor industriële automatisering en systemen ‘ integratie.

Met meer dan 100 jaar ervaring in de wegen, de dosering en industriële automatisering, Dini Argeo biedt de beschikbare state of the art technologie de top nauwkeurigheid in het bereik van internationale normen garanderen

Main Features van de Weegindicator

5-toets functioneel of 17-toets numeriek en functioneel waterdicht toetsenbord, met aanduiding voor snelle toegang tot de belangrijkste functies en voorschriften.
25 mm LCD-display met achtergrondverlichting en 6 cijfers met hoog contrast, met pictogrammen die de actieve functies aangeven.
Gemakkelijk te reinigen waterdichte ABS IP65-behuizing, bestand tegen ruwe behandeling en corrosieve omgevingen
Afmetingen in mm: 278x125x186 mm
Geschikt voor gebruik op tafel, kolom of wand.
De “…PXP…” versies zijn voorzien van aangebouwde thermische printer en real time klok.
24-bit A/D converter, 4 kanalen, tot 200 conv./sec. en tot 8 signaal linearisatie punten
Tot 10.000e of multirange 2 x 3000e @ 0,3 µV/d in CE-M goedgekeurde versie voor wettelijk gebruik in de handel.
Tot 1.000.000 weer te geven divisies met interne resolutie tot 3.000.000 punten
Digitale calibratie en set-up via toetsenbord of PC met DINITOOLS.
Ingebouwde herlaadbare batterij (60 uur met één 350-Ohm meetcel) en interne 110-240 Vac voedingsadapter
Aansluitbaar met maximaal 8 350-Ohm loadcellen of maximaal 16 700-Ohm loadcellen.

Betrouwbaar én betaalbaar

Bij Dexman kunt u onder andere de weegindicator van het bekende merk Dini argeo. Het fijne van deze weegindicator is dat ze van hoge kwaliteit zijn, maar toch betaalbaar blijven. Daarnaast wordt Dini agreo gezien als één van de betrouwbaarste leveranciers van Europa.

Ondersteuning

Naast het kopen van uw weegindicatoren  kunt u ook bij Dexman terecht voor technische ondersteuning. Daarnaast staan wij bekend om onze hoogstaande service. U kunt namelijk altijd een beroep doen op onze kennis en kunde.

Aanvullende informatie

Wilt u een weegindicator kopen maar weet u niet precies welke geschikt zijn voor uw toepassing? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@dexman.nl of vul het formulier in. Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden. Klik hier voor de datasheet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Weegindicator type DFW XP” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart