Torsiesensor Serie 2000 2,5 Nm tot 500 Nm

Nominaal koppel: 2,5 Nm tot 500 Nm, bi-directioneel

Categorie:

Beschrijving

Torsiesensor Serie 2000 2,5 Nm tot 500 Nm

De Torsiesensor 2000 Serie is de eenvoudigste en voordeligste manier om aan de slag te gaan in de technologie voor koppelmeting. De Serie 2000 wordt voornamelijk gebruikt in testbanken, automatiseringsprocessen, productielijnen, zoals Endof-Line tests en meters. Koppelmeting is zowel statisch als dynamisch mogelijk. De mechanische aansluiting via ronde of vierkante as.

De Serie 2000 Torsiesensor levert een analoog uitgangssignaal met 0-5 V. De sensor wordt geleverd als een kant-en-klare eenheid inclusief 5 m kabel, veerspieën (ronde as) en kalibratiecertificaat geleverd.

Technische gegevens

Nominaal koppel: 2,5 Nm tot 500 Nm, bi-directioneel
Snelheid: ≤ 5.000 tpm
Nauwkeurigheid: ≤ ±1%.
Bedrijfstemperatuur: -40 °C tot +85 °C.
Beschermingsklasse: IP50
Uitgangssignaal: 0-5 V
Signaaluitgang: 1.000 Hz

Bijzondere voordelen

Gemaakt in Duitsland (München, Beieren)
Uitstekende prijs/prestatie verhouding
Geen externe meetversterker nodig (Plug & Play)
Volledig contactloos meetsysteem
Levering inclusief 5 m kabel en kalibratiecertificaat

Kli hier door de datasheet van de torsiesensor NCTE serie 2000

Een Torsiesensor koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Torsiesensor Serie 2000 2,5 Nm tot 500 Nm” te beoordelen