Draagbare data logger GSV-2MSD-DI

De GSV 2MSD-DI is een draagbare meetversterker met geïntegreerde data logger, welke geschikt is als een handbediend apparaat en maar ook voor stationair gebruik. Door de zeer compacte afmetingen van de GSV-2MSD-DI past hij in elke zak.

Beschrijving

Universele draagbare data logger GSV-2MSD-DI

De GSV 2MSD-DI is een draagbare meetversterker met geïntegreerde data logger, welke geschikt is als een handbediend apparaat en maar ook voor stationair gebruik. Door de zeer compacte afmetingen van de data logger GSV-2MSD-DI past hij in elke zak.

De aansluiting van de sensoren vindt plaats via een 15-polige Sub-D-connector.  Op de draagbare data logger kunnen meetbereiken voor 6 verschillende rekstrooksensoren, worden ingesteld. Inclusief de bijbehorende eenheid ( voor rek, kracht, druk of koppel). De instelling van het display is menugestuurd.
Er zijn diverse filtermogelijkheden voorhanden.

Voor stress analyse met rekstroken (DMS) is kan gekozen worden uit het aansluiten van een  kwartbrug, een halve brug en een volledige rekstrookbrug.  De versterker heeft intern completerende weerstanden voor het aansluiten 120 Ohm, 350 Ohm en 1000 Ohm rekstroken.

Ook actieve sensoren met een 0 … 10V-uitgang en potentiometrische verplaatsing sensoren kunnen worden aangesloten.

De data logger GSV 2MSD-DI heeft een beschermingsklasse IP43 maar is optioneel ook verkrijgbaar in een  IP65 versie. De SD-kaartsleuf en de USB-interface worden dan verzegeld door een extra dekking. De SUB-D 15-connector en de sensor behuizing worden vervolgens versterkt.

De meetgegevens worden opgeslagen met een tijdstempel. Verschillende modi, zoals Single polling, permanente registratie, triggering door stuurkabel, min-max-modus en andere instellingen zijn mogelijk.
De bemonsteringsfrequentie kan worden ingesteld op 3750Hz. Bij een opname op de SD-kaart is 1000Hz mogelijk.

Kenmerken universele draagbare data logger GSV-2MSD-DI
Nauwkeurigheidsklasse: 0,05 % (digitaal), 0,1 % (analoog)
Meetbereik :+/- 1 mV/V, +/- 2 mV/V, +/- 3,5 mV/V resp. 0-10V
Analoge uitgang: +/- 5V
Interfaces: USB
Oplossend vermogen: 24 bit
Ingebouwde Lithium-ionen accu
Voor het aansluiten van rekstroken in 1/4-, 1/2 en 4/4 brugschakelling en rekstrookopnemers
(rekstrookweerstanden: 120 Ohm, 350 Ohm en 1000 Ohm)
Met slot voor SD-kaart
Optie: IP65 uitvoering
Inclusief software GSV-control

Link voor meer informatie GSV-2MSD-DI data logger

Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over de data logger GSV-2MSD-DI

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Draagbare data logger GSV-2MSD-DI” te beoordelen