1 kanaals meetversterker GSV 3USB

Beschrijving

1 kanaals meetversterker GSV 3USB

De meetversterker GSV 3USB is door zijn compacte aluminium behuizing met beschermingsgraad IP54 geschikt voor mobiel gebruik. Door de hoge afsnijfrequentie van 1250 Hz is hij geschikt voor de detectie van statische en dynamische signalen van sensoren met rekstrookjes.

Een- en tweekanaals apparaten voor krachtsensoren, koppelsensoren, rekstrookjes, full-bridge, half-bridge en quarter-bridge. Verschillende uitvoeringen van de meetversterker voor het aansluiten van positiesensoren, koppelsensoren en actieve sensoren met spanningsingang. ASCII-besturingscodes, of een Windows ® DLL, of een Labview VI zijn beschikbaar voor programmering.

Ook bieden wij u kalibratie van meetelektronica en een systeemkalibratie in combinatie met een sensor.

Technische kenmerken 1 kanaals meetversterker GSV 3USB

  • 1-kanaals rekstrookversterker in aluminium behuizing;
  • aansluiting: connector;
  • afmetingen: 126 mm x 85 mm x 25 mm;
  • ingangsgevoeligheid: 2 / 3,5 / 10 mV/V;
  • interface: 1x USB-poort, 1x 15pol. sub-D;
  • grensfrequentie: 1250 Hz;
  • voedingsspanning: 4,5 V…5,5 V DC;
  • resolutie: 16 bits;
  • gewicht: 191 gram;
  • milieubescherming: IP40;

Dexman voor alle USB meetversterker

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Heeft u vragen over de GSV 3USB meetversterkers neem dan contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “1 kanaals meetversterker GSV 3USB” te beoordelen