TREK EN DRUK LOADCELL TYPE KD34S 

Beschrijving

TREK EN DRUK LOADCELL TYPE KD34S 

De trek en druk loadcell KD34S heeft een compacte design. Deze Krachtopnemer wordt geleverd door onze vertegenwoordiging ME uit Duitsland. ME-meetsystemen is een fabrikant van sensoren in rekstrooktechnologie.  De sensoren worden ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. U zult in ons assortiment kracht sensoren, koppel sensoren, versnellingsmeters, verplaatsing sensoren, en de rekstrook sensoren vinden. Naast de standaard sensoren en de vervaardiging van de sensoren ook specifiek voor uw toepassing.

De krachtsensoren van de reeks KD worden vooral gebruikt in machines voor het meten van de trek- en / of drukkracht. De kracht wordt gemeten in één as. De weegcellen bereiken hoge nauwkeurigheid, aangezien zij grotendeels ongevoelig voor dwarskrachten en momenten.

KENMERKEN TREK EN DRUK LOADCELL TYPE KD34S

  • type: s-form force sensor;
  • nominal force: ±250mN, ±500mN, ±1N, ±2N, ±5N, ±10N;
  • accuracy class: 0,1 %;
  • dimensions: 34 mm x 10 mm x 24 mm;
  • force transmission: 2 x female thread M3x0,5;
  • connection: 2 m cable STC-31V-4;
  • material: aluminium alloy;
  • weight: 30 g;

Klik hier voor de datasheet.

Dexman voor al uw krachtopnemers

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TREK EN DRUK LOADCELL TYPE KD34S ” te beoordelen