06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

TREK EN DRUK LOADCELL TYPE KD34S 

Product Description

TREK EN DRUK LOADCELL TYPE KD34S 

De trek en druk loadcell KD34S heeft een compacte design. Deze Krachtopnemer wordt geleverd door onze vertegenwoordiging ME uit Duitsland. ME-meetsystemen is een fabrikant van sensoren in rekstrooktechnologie.  De sensoren worden ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. U zult in ons assortiment kracht sensoren, koppel sensoren, versnellingsmeters, verplaatsing sensoren, en de rekstrook sensoren vinden. Naast de standaard sensoren en de vervaardiging van de sensoren ook specifiek voor uw toepassing.

De krachtsensoren van de reeks KD worden vooral gebruikt in machines voor het meten van de trek- en / of drukkracht. De kracht wordt gemeten in één as. De weegcellen bereiken hoge nauwkeurigheid, aangezien zij grotendeels ongevoelig voor dwarskrachten en momenten.

KENMERKEN TREK EN DRUK LOADCELL TYPE KD34S

  • type: s-form force sensor;
  • nominal force: ±250mN, ±500mN, ±1N, ±2N, ±5N, ±10N;
  • accuracy class: 0,1 %;
  • dimensions: 34 mm x 10 mm x 24 mm;
  • force transmission: 2 x female thread M3x0,5;
  • connection: 2 m cable STC-31V-4;
  • material: aluminium alloy;
  • weight: 30 g;

Klik hier voor de datasheet.

Dexman voor al uw krachtopnemers

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen en/of loadcellen, krachtsensors en/of krachtopnemers, koppelmeters en/of koppelopnemer, meetversterkers, weegversterkers en data acquisitie systemen. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen.

De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies. Wilt u meer informatie omtrent weegcellen, krachtsensoren, koppelopnemers, meetversterkers of data acquisitie systemen? Bekijk dan onze productpagina’s of neem contact met ons op. Wij leveren onder andere producten van Dini Argeo, NCTE, Lorenz, ME en Gicam.

Contact

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TREK EN DRUK LOADCELL TYPE KD34S ” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart