Krachtsensor TREK/DRUK KD24S

Beschrijving

Krachtsensor TREK/DRUK KD24S

De krachtsensor KD24S de kleinste s-vormige krachtsensor in zijn soort. Deze krachtmeter wordt geleverd via onze vertegenwoordiging ME uit Duitsland. Het is uitstekend geschikt voor kwaliteitsborging als in materiaal testen. Innerlijke en uiterlijke kracht transmissie centrisch gerangschikt.  Net als de KD40s is de kracht sensor KD24S opgebouwd als een multi-range sensor. de nauwkeurigheid van 0,1% reeds een uitgang van 0,5 mV / V bereikt. Sensoren van 2 tot 20N kan met 4 keer en sensoren van 50 tot 100N met twee maal hun nominale kracht bereik. Het wordt aanbevolen om de sensor kabel zijde (onderkant op de foto) vast te stellen op de niet-bewegende kant van de krachtoverbrenging.

KENMERKEN krachtsensor TREK/DRUK KD24S

  • type: s-form force sensor;
  • nominal force: ±100N t/m ±1kN/VA;
  • accuracy class: 0,1 %;
  • dimensions: 24 mm x 26 mm x 10 mm;
  • force transmission: 2 x female thread M5x0,8; / 2 x clamping bush diameter 5 H7;
  • connection: 2 m STC-31V-4 ;
  • material: aluminium alloy / stainless steel;
  • weight: 12 g;

Klik hier voor de datasheet.

Dexman voor al uw krachtopnemers

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Krachtsensor TREK/DRUK KD24S” te beoordelen