KRACHTMETER TREK/DRUK KD40S

Beschrijving

KRACHTMETER TREK/DRUK KD40S

De krachtmeter KD40S heeft een compacte design. Deze Krachtopnemer wordt geleverd door onze vertegenwoordiging ME uit Duitsland. Ideaal voor kwaliteitsbewaking en materiaal- testen. De kracht sensoren KD40S tot 100N zijn ontworpen als multi-range sensoren.  De nauwkeurigheid van 0,1% wordt bereikt bij een karakteristieke waarde van 0,5 mV / V.  Nominale gevoeligheid van 2 mV / V.  Vanaf 200N hebben de kracht sensoren KD40s een karakteristieke waarde van 1,0mV / V. De kabeluitgang bevindt zich in het midden. De meetbereiken 1 kN, 2 kN zijn optioneel leverbaar in roestvrij staal. De sensor met het meetbereik van 5 kN is standaard van roestvrij staal.

KENMERKEN KRACHTMETER TREK/DRUK KD40S

  • type: s-form force sensor;
  • nominal force: ±2N, ±5N, ±10N, ±20N, ±50N, ±100N , ±200N , ±500N,  ±1kN, ±2kN, ±1kN, ±2kN, ±5kN;
  • accuracy class: 0,1 %;
  • dimensions: 40 mm x 30 mm x 10 mm / 40 mm x 34 mm x 10 mm;
  • force transmission: 2 x female thread M5x0,8 / M6x1;
  • connection: 3m ME-SYSTEME.DE / 24-4 PUR;
  • material: aluminum alloy / stainless steel;
  • weight: 35 g;

Klik hier voor de datasheet.

Dexman voor al uw krachtopnemers

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KRACHTMETER TREK/DRUK KD40S” te beoordelen