KRACHTOPNEMER KD80S

Beschrijving

KRACHTOPNEMER KD80S

De door ME Meßsystem ontwikkelde krachtopnemer KD80s is geschikt voor trek- en drukkrachtmetingen en ook voor weegtoepassingen. Deze stainless steel sensor heeft een beschermingsklasse IP65 en een nauwkeurigheidsklasse van 0,1%. Hij kan o.a. worden toegepast voor kabel krachtmetingen, in materiaalbeproevingsmachines, in procescontrole systemen, als overbelastingsbeveiliging in hefsystemen en in weegsystemen.

Optioneel is een HT uitvoering met een maximale gebruikstemperatuur tot 150 °C leverbaar.

KENMERKEN KRACHTOPNEMER KD80S

  • type: s-form force sensor;
  • nominal force: 500N … 200kN;
  • accuracy Class: 0,1 %;
  • dimensions: 50mm x 60mm x 12,5mm … 150mm x 200mm x 60mm;
  • force transmission: 2 x female thread M8x1,25…M42x3;
  • connection: 5 m Unitronic FD CP Plus /ALMI HAFL-C MOD. SO / round plug connector M12, 4-pole, male;
  • material: stainless steel;
  • nominal output: 2 mV/V;

Klik hier voor de datasheet.

Dexman voor al uw krachtopnemers

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KRACHTOPNEMER KD80S” te beoordelen