K3D400 3-assige krachtsensor Fx: 500 kN, Fy: 500 kN, Fz: 500 kN

K3D400 3-assige krachtsensor Fx: 500 kN, Fy: 500 kN, Fz: 500 kN

Beschrijving

K3D400 3-assige krachtsensor Fx: 500 kN, Fy: 500 kN, Fz: 500 kN

Meerassige krachtsensoren kunnen twee of meer assen tegelijkertijd meten. Deze sensoren zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen die een gelijktijdige meerassige meting van meerdere krachten en momenten of het veranderen van positie en richting in de tijd vereisen. Typische loadceltoepassingen met meerdere assen zijn te vinden in de offshore-industrie, industriële testbanken en crashtests.

De 3-assige krachtsensor K3D meet de kracht in 3 richtingen X, Y, en Z.
Deze krachtopnemer wordt o.a. gebruikt voor het meten van wrijving en voor 3 dimensionale krachtmetingen in robot toepassingen.

Productomschrijving

  • type: 3-assige krachtsensor;
  • nominale kracht: Fx: 500 kN, Fy: 500 kN, Fz: 500 kN;
  • nauwkeurigheidsklasse: 0,5%;
  • afmetingen: 400 mm x 400 mm x 100 mm;
  • krachtoverbrenging: 4 x binnendraad M30x3;
  • aansluiting: M23 ronde stekker 12-polig;
  • incl. 5 m aansluitkabel Unitronic FD CP (TP) Plus 6 x 2 x 0,14;
  • geassembleerd met 12-polige stekker M23 (vrouwelijk);
  • gewicht: 80 kg;

Klik hier voor meer informatie over de K3D400 3-assige krachtsensor

Een krachtsensor koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “K3D400 3-assige krachtsensor Fx: 500 kN, Fy: 500 kN, Fz: 500 kN” te beoordelen