3-assige krachtsensoren K3D40 ± 2N, ± 10N, ± 20N, ± 50N

De 3-assige krachtsensoren K3D meten de kracht in de drie richtingen x, y en z. Ze worden gebruikt om wrijving te meten of om de krachten in behandelingsapparaten te controleren, en voor driedimensionale krachtmeting in robotische toepassingen. Nominal force: ±2N, ±10N, ±20N, ±50N;

Beschrijving

3-assige krachtsensoren K3D40

De 3-assige krachtsensoren K3D meten de kracht in de drie richtingen x, y en z. Ze worden gebruikt om wrijving te meten of om de krachten in behandelingsapparaten te controleren, en voor driedimensionale krachtmeting in robotische toepassingen.

Kenmerken K3D40

  • type: 3-axis-force sensor;
  • nominal force: ±2N, ±10N, ±20N, ±50N;
  • accuracy class: 0,5 %;
  • dimensions: 40 mm x 40 mm x 20 mm;
  • force transmission: 4 x female screw thread M3x0,5;
  • connection: 3 m cable STC-32T-12;
  • material: aluminium alloy;
  • weight: 85 g;

Klik hier voor de datasheet

3-assige krachtsensoren koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “3-assige krachtsensoren K3D40 ± 2N, ± 10N, ± 20N, ± 50N” te beoordelen