De nieuwe benchmark voor het wegen
in explosieve omgevingen

New IECEx and ATEX certified indicator for Zones 1 and 21, 2 and 22.

De nieuwe DFWIECEX weegindicator vertegenwoordigt de state of the art voor wegen in gevaarlijke omgevingen, met een wereldwijd erkende certificering. Dankzij de krachtige processor en het brede scala aan beschikbare intrinsiek veilige interfaces, maakt de DFWIECEX het mogelijk om wegen direct te integreren in gevaarlijke zones, automatiseringen aan te sturen en te communiceren met PLC’s en andere apparaten.

DFWIECEX biedt een brede waaier aan intrinsiek veilige interfaces beschikbaar voor ATEX zones: Analoge uitgang, 4 digitale I/O, tot 3 bi-directionele RS485 seriële poorten en Bluetooth. Wij hebben de juiste oplossing voor u!

Het LCD-scherm heeft RGB-achtergrondverlichting en een AISI304 roestvrijstalen behuizing met IP65- en IP68-gecertificeerde beschermingen. De DFWIECEX kan rechtstreeks worden aangesloten op load cells die geïnstalleerd zijn in zone 0 en 20 zonder gebruik te maken van extra beschermende barrières.

Dexman voor al uw meetversterkers

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.