New IECEx and ATEX certified indicator for Zones 1 and 21, 2 and 22.

De nieuwe DFWIECEX weegindicator vertegenwoordigt de state of the art voor wegen in gevaarlijke omgevingen, met een wereldwijd erkende certificering. Dankzij de krachtige processor en het brede scala aan beschikbare intrinsiek veilige interfaces, maakt de DFWIECEX het mogelijk om wegen direct te integreren in gevaarlijke zones, automatiseringen aan te sturen en te communiceren met PLC’s en andere apparaten.

DFWIECEX biedt een brede waaier aan intrinsiek veilige interfaces beschikbaar voor ATEX zones: Analoge uitgang, 4 digitale I/O, tot 3 bi-directionele RS485 seriële poorten en Bluetooth. Wij hebben de juiste oplossing voor u!

Het LCD-scherm heeft RGB-achtergrondverlichting en een AISI304 roestvrijstalen behuizing met IP65- en IP68-gecertificeerde beschermingen. De DFWIECEX kan rechtstreeks worden aangesloten op load cells die geïnstalleerd zijn in zone 0 en 20 zonder gebruik te maken van extra beschermende barrières.

Dexman voor al uw meetversterkers

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen en/of loadcellen, krachtsensors en/of krachtopnemers, koppelmeters en/of koppelopnemer, meetversterkers, weegversterkers en data acquisitie systemen. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen.

De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies. Wilt u meer informatie omtrent weegcellen, krachtsensoren, koppelopnemers, meetversterkers of data acquisitie systemen? Bekijk dan onze productpagina’s of neem contact met ons op. Wij leveren onder andere producten van Dini Argeo, NCTE, Lorenz, ME en Gicam.

Contact

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.