2-kanaals Meetversterker type GSV-3USBX2

In de twee-kanaals versterker worden de sensoren verbonden via twee connectors. Van bijzonder belang zijn de hoge sampling rate van 10 kHz en de hoge resolutie van 16 bits, en de uitstekende reeks van commando’s om de meetversterker met ASCII controle codes of via een Windows DLL configureren.

Beschrijving

2-kanaals meetversterker type GSV-3USBX2

In de twee-kanaals meetversterker worden de sensoren verbonden via twee connectors. Van bijzonder belang zijn de hoge sampling rate van 10 kHz en de hoge resolutie van 16 bits, en de uitstekende reeks van commando’s om de meetversterker met ASCII controle codes of via een Windows DLL configureren. Deze versterker kan worden geconfigureerd via soldeer jumpers voor de evaluatie van SG kwart bruggen (bijvoorbeeld 350 ohm) of een spanningsingang ± 10V.

Als optie  is de  USB meetversterker type GSV-3USB verkrijgbaar met aansluiten voor potentiometrische verplaatsing transducers,  4 -20 mA ingang en voor incrementele encoders.

Kenmerken meetversterker GSV-3USBx2

 • 2 – channel straingauge amplifier in aluminum housing;
 • connection: plug connector;
 • dimensions: 110 mm x 85 mm x 35 mm;
 • analog output: 0 V …5 V;
 • input sensitivity: 2 / 3,5 / 10 mV/V;
 • interface: 1x USB port, 2x 5pol. circular connectors series 763;
 • limiting frequency: 1250 Hz;
 • supply voltage: 4,5 V…5.5 V DC;
 • resolution: 16 Bit;
 • weight: 204 g;
 • environmental protection: IP54;

Ideaal voor gebruik met AS28-versnellingssensoren of sensoren met halfgeleider rekstrookjes. De hoge begrenzingsfrequentie van 1250 Hz is geschikt voor de detectie van statische en dynamische signalen van sensoren met straingages.  De meetversterker GSV-3USB kan worden geconfigureerd via ASCII-opdrachten of Windows ® DLL, er zijn veel opdrachten beschikbaar.

Een Meetversterker koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie wilt ontvangen of een offerte neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “2-kanaals Meetversterker type GSV-3USBX2” te beoordelen