TREK EN DRUK KRACHTOPNEMER TYPE KM30Z

Beschrijving

TREK EN DRUK KRACHTOPNEMER TYPE KM30Z

Deze trek en druk krachtopnemer type KM30Z wordt geleverd via onze leverancier ME in Duitsland. ME geeft een bijdrage aan de meettechnologie in hoofdzaak bestaat uit high-precision sensoren voor koppel en vermogen dat beide worden gebruikt in het gebied van onderzoek, ontwikkeling, productie, kwaliteitszorg en serieproductie. Zij hebben een zeer hoge kwaliteit eisen aan onze producten. De producten worden constant ontwikkeld, die ook wordt ondersteund door het nauwe contact met de klanten. Het meetbereik van 1kN tot 50kN en de nauwkeurigheid klasse: 0.5/1%.

Kenmerken

type: tensile and compressive force sensor;
nomianl force: 1kN, 2kN, 10kN, 20kN, 50kN;
accuracy class: 0,5/1 %;
dimensions: Ø30 mm x 90 mm;
force transmission: 2 x 25 mm male thread Mx;
connection: 3 m ME-SYSTEME.DE / 24-4 PUR;
material: aluminium alloy / stainless steel;

Klik hier voor de datasheet van de KM30Z.

Dexman voor al uw krachtopnemers

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TREK EN DRUK KRACHTOPNEMER TYPE KM30Z” te beoordelen