Wanneer moet ik kiezen voor een RVS weegschaal?

Categorie: Sensoren

Een Weegschaal wordt in diverse varianten uitgevoerd. Bijvoorbeeld in; kunststof, staal of roestvrij staal. Een roestvrij stalen weegschaal is vaak voor industrieel gebruik. De kans dat de weegschaal in aanraking komt met vocht is hierbij vaak aanwezig. Bijvoorbeeld bij weegschalen voor vlees- en visverwerkende bedrijven of bij de weegschalen in de voedingsindustrie, waarbij regelmatig het plateau met (hoge) waterdruk wordt gereinigd.

Belangrijk is het om na te gaan of de weegschaal wordt blootgesteld aan vocht of hevige schoonmaak met water(druk). Voor een roestvrij staal uitgevoerde weegschaal ligt de prijs hoger dan bij een staal uitgevoerde weegschaal.

Een weegschaal kopen doet u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen, weegplatformen, palletweegschalen, kraanweegschalen, krachtsensors, koppelmeters, meetversterkers, druksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Heeft u vragen over een weegschaal, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.