Force transducers CM, from 100kg to 5t

Beschrijving

Force transducers CM

Force transducers with SMALL SIZE for the measurement of static and dynamic loads in COMPRESSION
Nominal Load from 100 kg to 5 tons
Linearity and Hysteresis 0,20%
Standard Output

Low profile force transducer suitable for material testing machines and test benches in general
High mechanical resistance
Completely made of stainless steel
Completely LASER welded
Degree of protection IP67

Force transducers koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

If you want to receive more information or an offer you can always contact us.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Force transducers CM, from 100kg to 5t” te beoordelen