Multi-Axis Sensor K6D27 50N/1 Nm

Categorie:

Beschrijving

Multi-Axis Sensor K6D27 50N/1 Nm

Deze (Multi-Axis Sensor) 6-assige kracht/koppelsensor wordt vervaardigd door ME-Meßsysteme. Hij is ontworpen voor het gelijktijdig meten van de optredende krachten en momenten in de 3 ruimtelijke richtingen. Deze krachtopnemer is uitgevoerd met meerdere rekstrookbruggen en meet de uitgeoefende krachten en momenten in een richting met weinig of geen overspraak, indien geïnstalleerd en gebruikt volgens voorschrift.

In deze multi-component sensor van de “tweede generatie” is een stangenconstructie gebruikt die de krachten en momenten direct op de steekcirkel van de bevestiging draad ontvangt. Daardoor is de maximale stijfheid en het maximale bereik voor de bereikte draaimomenten.

De kracht wordt uitgeoefend op de segmenten die 1 mm zijn verhoogd. De best reproduceerbaarheid van deze sensor is 0,1%. De uit meerdere componenten krachtsensor is ideaal voor toepassing in bijvoorbeeld Robotica. Als optionele accessoires is de meetversterker GSV-8DS SubD44HD of de GSV-8AS aangeraden.

KENMERKEN Multi-Axis Sensor

Type: 6-assige kracht koppel sensor;
Nominale krachtbereik:: Fx, Fy: ±50 N, F z: ±200 N;
Nominaal koppelbereik: Mx, My, Mz: 1 Nm;
Afmetingen: Ø27 mm x 25 mm;
Load transmissie: 6 x binnendraad M2x0,4, 2 deuvelgaten Ø2 mm H7;
Aansluiting: wartel (CG) met 3 m 2 x STC32T-12;
voor de configuratie met ronde connector M16, 24-pins of SubD44HD;
Materiaal: Roestvrij staal / aluminium;
Gewicht: 25 g;

Benodigde accessoires:

Kalibratiematrix SL;

Optionele accessoires voor de Multi-Axis Sensor:

Meetversterker GSV-8DS SubD44HD, GSV-8AS;
Kabelassemblages met schakelaars SubD44HD (voor GSV-8DS) of M16, 24-pol., Type 423 (voor GSV-8AS)

Datasheets en tekeningen kunnen (via bovenstaande link) worden gedownload vanaf de ME website.
Bestellingen (vanuit Nederland) kunnen alleen via Bienfait worden gerealiseerd.

Klik hier voor de link met meer informatie over de 6D Multi-Axis Sensor.

Een Multi-Axis Sensor koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Multi-Axis Sensor K6D27 50N/1 Nm” te beoordelen