Meerassige krachtopnemer K3D120 ± 50N, ± 100N, ± 200N, ± 500N, ± 1kN, ± 2kN, ± 5kN

De 3-assige krachtsensoren K3D meten de kracht in de drie richtingen x, y en z. Ze worden gebruikt om wrijving te meten of om de krachten in behandelingsapparaten te controleren, en voor driedimensionale krachtmeting in robotische toepassingen. Nominale kracht: ± 50 N, ± 100 N, ± 200 N, ± 500 N, ± 1 kN, ± 2 kN, ± 5 kN;

Beschrijving

Meerassige krachtopnemer K3D120

De meerassige krachtopnemer K3D meten de kracht in de drie richtingen x, y en z. Ze worden gebruikt om wrijving te meten of om de krachten in behandelingsapparaten te controleren, en voor driedimensionale krachtmeting in robotische toepassingen.

Productomschrijving

  • type: drieassige krachtsensor;
  • nominale kracht: ± 50 N, ± 100 N, ± 200 N, ± 500 N, ± 1 kN, ± 2 kN, ± 5 kN;
  • nauwkeurigheidsklasse: 1%;
  • afmetingen: 120 mm x 120 mm x 30 mm;
  • krachtoverbrenging: 4 x binnendraad M6x1;
  • Aansluiting: 3 m Unitronic FD CP (TP) Plus 6 x 2 x 0,14;
  • materiaal: aluminium / roestvrij staal;
  • gewicht: 1,1 / 2 kg;

Klik hier voor de datasheet

Een Meerassige krachtopnemer koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Meerassige krachtopnemer K3D120 ± 50N, ± 100N, ± 200N, ± 500N, ± 1kN, ± 2kN, ± 5kN” te beoordelen