Weegcellen en/of loadcellen koopt u bij Dexman

Bent u op zoek naar opnemers (weegcellen) die gebruikt zullen worden in het kader van de “wettelijke” weging ? Onze opnemers beantwoorden perfect aan uw eisen en zijn gecertificeerd in overeenstemming met de betreffende internationale wetgeving, de OIML-aanbeveling R60 en de norm EN 45500. Is uw toepassing eerder industrieel? De DEXMAN-weegopnemers zijn ontworpen voor gebruik in uiterst strenge en vijandige omstandigheden (vochtige omgeving, agressieve of explosieve omgevingen – ATEX gas + stof). Een zeer groot gamma van modellen wordt u aangeboden. De meeste modellen zijn zelfs leverbaar uit voorraad. Een kort bericht volstaat om u in “reële tijd” te informeren over de beschikbaarheid van onze producten.

Weegcellen worden in de volksmond ook wel loadcell genoemd. Deze zijn ontworpen om kracht of gewicht te voelen onder een breed scala van ongunstige omstandigheden. Ze zijn niet alleen de meest essentiële deel van een elektronisch weegsysteem, maar ook de meest kwetsbare. Om zo effectief mogelijk de weegcel te krijgen, moet de gebruiker een grondig inzicht in de technologie, constructie en werking van dit unieke apparaat. Bovendien is het noodzakelijk dat de gebruiker de juiste weegcellen voor toepassing selecteert en de nodige zorg voor de loadcell tijdens de levensduur.

Gewichtscontrole is essentieel voor de procesindustrie. Elk molecuul heeft immers zijn eigen intrinsiek gewicht. Een nauwkeurig gewicht betekent dus dat u precies weet hoeveel product/materiaal uw bedrijf binnenkomt, de exacte voorraadniveaus zijn altijd bekend, hoe uw mengsels zijn samengesteld en hoeveel er verwerkt, verpakt en geleverd wordt. Omdat wegen eigenlijk neerkomt op het ’tellen van moleculen’, hebben factoren als temperatuur- of luchtdrukschommelingen geen invloed op de meting. Dexman levert de instrumentatie met software die speciaal voor de industrie is ontwikkeld, zodat u weet wat er in uw bedrijf gebeurt en u – indien nodig – eenvoudig uw planning kunt bijwerken, wijzigen en/of controleren en uw productie kunt controleren. Dit maakt tracking en tracking een ‘fluitje van een cent’.

Meetversterkers en weegversterkers in één- en meerkanaalsuitvoeringen. Weegprocess-controllers zijn in het algemeen al softwarematig voorbereid voor een bepaalde toepassing. Zo zijn er procescontrollers voor doseren, checkweighing en bandweging. Maar er zijn ook vrij programmeerbare procescontrollers voor processen waardoor voorbeeld kracht van koppel wordt gemeten. Bekijk  hier  de mogelijkheden

Bel (06-46808297) of mail (info@dexman.nl) ons

Dexman zorgt voor de juiste infromatie!

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

06-46808297

info@dexman.nl

Waarderweg 54, haarlem

Neem contact op!

Beoordeling door klanten

5/5