Worden loadcellen toegepast in medische applicaties?

Categorie: Sensoren

Voor loadcellen die worden gebruikt in medische machines gelden strenge eisen. Wij hebben veel ervaring met weegoplossingen voor de medische industrie. Ons assortiment (waterdichte) loadcellen met IP67/IP68 rating zijn, samen onze EMC-gecertificeerde meetversterkers, uitermate geschikt als weegoplossing voor applicaties zoals patiënttafels en MRI/CT-scansystemen. Neem contact met ons voor een custom made weegsysteem met EMC-normering.

Wij hebben ook een uitgebreid assortiment meetversterkers en indicatoren voor uw OIML applicaties. Met Bus Interface (OIML), voorzien van het MODBUS, PROFINET, PROFIBUS of ETHERNET protocol.

Loadcellen voor medische toepassing koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen, weegplatformen, palletweegschalen, kraanweegschalen, krachtsensors, koppelmeters, meetversterkers, druksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Heeft u vragen over loadcellen voor een medische toepassing, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.