Welke toebehoren zijn er voor koppelsensoren?

Categorie: Sensoren

Voor onze koppelsensoren leveren wij bijbehorende koppelingen, kabels en nog veel meer.
Voor onze passieve sensoren bieden wij bijv. meetversterkers aan, zoals sensorinterfaces voor de omzetting van de bruguitgangssignalen in gestandaardiseerde spannings- of stroomsignalen voor de aansluiting op standaardinterfaces of meetversterkers met geïntegreerde displays voor directe weergave van de meetwaarden.

We bieden robuuste en betrouwbare koppelsensoren (momentopnemers of transmitters) in verschillende uitvoeringen en meetbereiken in overeenstemming met de respectievelijke toepassingsvereisten. Een deel van ons productassortiment zijn bijvoorbeeld koppelsensoren in reactieve, niet-roterende; roterend met sleepringen, of contactloze transmissie; met optioneel geïntegreerde snelheids-/hoekmeting;rotor met lagers of lagerloze rotor; als schachtuitvoering in ronde, vierkante, zeshoekige, flens- of speciale uitvoeringen.Daarnaast bieden we een uitgebreide keuze aan toebehoren, zoals koppelingen, meetkabels, meetversterkers.

koppelsensoren koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen, weegplatformen, palletweegschalen, kraanweegschalen, krachtsensors, koppelmeters, meetversterkers, druksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Heeft u vragen over de toebehoren voor uw koppelsensor, neem dan vrijblijvend contact op.

Geef een reactie