Categorie: Sensoren

Voor onze koppelsensoren leveren wij bijbehorende koppelingen, kabels en nog veel meer.
Voor onze passieve sensoren bieden wij bijv. meetversterkers aan, zoals sensorinterfaces voor de omzetting van de bruguitgangssignalen in gestandaardiseerde spannings- of stroomsignalen voor de aansluiting op standaardinterfaces of meetversterkers met geïntegreerde displays voor directe weergave van de meetwaarden.

We bieden robuuste en betrouwbare koppelsensoren (momentopnemers of transmitters) in verschillende uitvoeringen en meetbereiken in overeenstemming met de respectievelijke toepassingsvereisten. Een deel van ons productassortiment zijn bijvoorbeeld koppelsensoren in reactieve, niet-roterende; roterend met sleepringen, of contactloze transmissie; met optioneel geïntegreerde snelheids-/hoekmeting;rotor met lagers of lagerloze rotor; als schachtuitvoering in ronde, vierkante, zeshoekige, flens- of speciale uitvoeringen.Daarnaast bieden we een uitgebreide keuze aan toebehoren, zoals koppelingen, meetkabels, meetversterkers.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen en/of loadcellen, krachtsensors en/of krachtopnemers, koppelmeters en/of koppelopnemer, meetversterkers, weegversterkers en data acquisitie systemen. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Heeft u vragen over de toebehoren voor uw koppelsensor, neem dan vrijblijvend contact op.