Wat is tarreren?

Categorie: Sensoren

Tarreren, tarra of een tarragewicht zijn veelgebruikte termen in onze branche. Bijna iedere weegschaal bevat een tarra functie. Met de tarra functie kunt u het gewicht van een lege verpakking nulstellen, waardoor het gewicht wat over blijft het netto gewicht van het product is.

Wat is de functionaliteit van Terreren

De tarra functionaliteit of het tarreren van gewicht wordt vaak bepaald voor het afwegen van het product. Hierbij wordt een lege verpakking op de weegschaal geplaatst en de tarra toets in gedrukt, de weegschaal gaat nu naar nul toe en wanneer u de verpakking nu vult houdt u een netto gewicht over.

Bij sommige weegschalen kan de tarreer functie ook automatisch uitgevoerd worden. U plaatst de lege verpakking op de weegschaal en automatisch herkent de weegschaal dit als tarra en zet zichzelf op nul.

Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen, weegplatformen, palletweegschalen, kraanweegschalen, krachtsensors, koppelmeters, meetversterkers, druksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.