Wat is een loadcell-versterker?

Categorie: Sensoren

Een loadcell-versterker is een apparaat dat de sterkte van signalen afkomstig van een loadcel kan verhogen. Soms kunnen de signalen die door de loadcel worden geproduceerd zwak zijn en werken signalen met een lage sterkte mogelijk niet met bepaalde componenten van het meetsysteem, zoals een datalogger voor loadcellen of een belastingsmeter . De load cell-versterker lost dit probleem op door het signaal te nemen en het vervolgens te versterken, wat resulteert in een uitgangssignaal met een hogere sterkte.

Een loadcell-versterker koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen, weegplatformen, palletweegschalen, kraanweegschalen, krachtsensors, koppelmeters, meetversterkers, druksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Heeft u vragen over een loadcell-versterker neem dan contact met ons op.

Geef een reactie