Wat houdt een hold functie in?

Categorie: Sensoren

Weegschalen en/of indicatoren met een hold functie vergrendelen, na activatie (bijvoorbeeld door het indrukken van de toets), het gewicht van het product, object of persoon. Hierbij wordt het gewicht in het display getoond als het object van een weegschaal af is. Wanneer u opnieuw de hold functionaliteit activeert, wordt het gewicht op de weegschaal pas opnieuw vrijgegeven.

De hold functionaliteit wordt vaak gebruikt bij medische weegschalen om het gewicht van een patiënt in een ziekenhuis, zorginstelling, revalidatiekliniek of diëtist nauwkeurig te kunnen meten. Hierbij dient het nauwkeurig vastleggen van het gewicht nauwkeurig te gebeuren voor medische doeleinden.

Een weegschaal en/of indicator met hold functie koopt u bij Dexman.

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen, weegplatformen, palletweegschalen, kraanweegschalen, krachtsensors, koppelmeters, meetversterkers, druksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Heeft u vragen over een weegschaal en/of indicator met hold functie, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.