Wat betekent dual range?

Categorie: Sensoren

De letterlijke vertaling van dual range is dubbele range. Wat neerkomt op 2 weegranges in 1 weegschaal.

Standaard heeft een weegschaal een single range indeling, bijvoorbeeld 6kg totaal weegvermogen met een indeling van 2g. Veel van onze weegschalen zijn voorzien van een dual range, waarbij u dus 2 weegranges in 1 weegschaal krijgt. Een voorbeeld van een dual range weegschaal: Capaciteit van 15/6kg met een indeling van 5 g / 2g. Hierbij is de weegschaal tot 6kg op 2g nauwkeurig en boven de 6kg tot 15kg op 5g.

Een dual range weegschaal koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen, weegplatformen, palletweegschalen, kraanweegschalen, krachtsensors, koppelmeters, meetversterkers, druksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Heeft u vragen over een dual range weegschaal, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.