Waar kan ik een wegende palletwagens kopen?

Categorie: Sensoren

In de food-, farma en chemische industrie is de grootste nauwkeurigheid geboden. De wegende palletwagens zijn perfect voor uw fijnste mix-, doseer- en batchtoepassingen. Met de palletwagens bespaar u tijd en geld. Wegende palletwagens zijn mobiele weegoplossingen voor het dynamisch wegen van pallets van 600 tot 1500 kg om de efficiëntie en doorvoer te optimaliseren. Wilt u een wegende palletwagens kopen? Dan bent u bij Dexman op het juiste adres.

Een wegende palletwagen koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen, weegplatformen, palletweegschalen, kraanweegschalen, krachtsensors, koppelmeters, meetversterkers, druksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Heeft u vragen over een wegende palletwagen, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.