Keuzehulp voor het kopen van een pompwagen met weegfunctie

Categorie: Sensoren

Dexman heeft verschillende soorten pompwagens met weegfunctie in het assortiment. Maar welke pompwagen met weegfunctie is nu geschikt voor uw bedrijf? Wij helpen u graag op weg naar efficiënter intern transport met onderstaande keuzehulp:

  • Draagvermogen: dit is de eerste belangrijke afweging voor want waar gaat u de pompwagen voor inzetten?
  • Ergonomie: wordt de pompwagen dagelijks in gebruikt genomen? Of met veel repeterende handelingen, zoals in een moderne supply chain?
  • Materiaal wielen: gaat u de wagen binnen of buiten gebruiken? Het materiaal van de wielen is belangrijk. Een palletwagen heeft de juiste wielen nodig om optimaal naar uw wensen te kunnen presteren.
  • Toepassing: De wagens zijn voor verschillende industrieën interessant. Het eerste waar u aan denkt is natuurlijk een magazijn, werkplaats, winkel of vrachtwagen met laadklep. Maar denk bij deze onze pompwagens ook zeker aan de voedingsindustrie of de farmaceutische industrie. Zelfs in de meubelsector of bouwmarkten hebben de wagens ook een meerwaarde voor de verplaatsing van goederen;
  • Vorklengte: kortere vorken zijn ideaal voor situaties waar er sprake is van een beperkte draaicirkel, zoals voor gebruik in vrachtwagens of kleine magazijngangen. Lange vorken zijn ideaal om meerdere pallets of rolcontainers in eens op te kunnen tillen en te verplaatsen. Het is verstandig om te kiezen voor dubbele vorkwielen zodat u eenvoudig over de latten van de pallets kunt rijden en drempels of andere obstakels beter kunt nemen.
  • Formaat: uiteraard speelt ook de hefhoogte van een pallettruck een rol in uw aankoopproces. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden zoals sorteren, orderpicken, distribueren of uitleveren van goederen waarbij het praktisch is om artikelen op een geschikte hoogte te kunnen plaatsen.

Een pompwagen met weegfunctie koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen, weegplatformen, palletweegschalen, kraanweegschalen, krachtsensors, koppelmeters, meetversterkers, druksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Heeft u vragen over een pompwagen met weegfunctie, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.