Is een vloerweegschaal de juiste oplossing?

Categorie: Sensoren

Een Industriële vloerweegschaal hoort bij de standaarduitrusting in de maak- en distributie-industrie. Van grootschalige productkwaliteitscontroles tot palletgewichten voor de logistiek; vloerweegschalen kunnen voor allerlei weegdoeleinden worden ingezet.

Door de jaren heen blijkt een vloerweegschaal voor veel fabrikanten, logistieke bedrijven en eindgebruikers juist een vertragende factor in hun werkzaamheden. Aanvankelijk kon u binnen de werkzaamheden alleen op deze manier producten wegen. Veel gebruikers vinden deze aanpak ouderwets, inefficiënt en goedkoop.

Hoe groot of klein uw proces ook is, het meenemen van een product naar één centraal punt op de werkvloer om te wegen, kan uw dagelijkse werkzaamheden vertragen. Als er binnen uw bedrijf voortdurend voorraden en inventaris worden verplaatst, moet u producten snel, veilig en direct kunnen wegen. Voor deze taken heeft u veel personeel nodig.

Een vloerweegschaal koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen, weegplatformen, palletweegschalen, kraanweegschalen, krachtsensors, koppelmeters, meetversterkers, druksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Heeft u vragen over een vloerweegschaal, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.